• możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~R8 [5.173.137.*]
    Tutaj jest ok. 600 tys. zł w wolnym obrocie. Wystarczy jeden ruch mocniejszego gracza i mamy kilkaset procent do przodu. W tym roku sporo spółek właśnie na NC wystrzeliło choćby tylko spekulacyjnie, by potem znowu wróciły do bazy.
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~Gfd [145.129.243.*]
    To czekam na 0.02
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~R8 [5.173.137.*]
    Może źle zrobiłem ale w zeszłym tygodniu zrealizowałem zysk 80%. Kupowałem w okolicach 0,1 sprzedałem po 0,18
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~lucjan [83.26.99.*]
    Ty to prawdziwy as jesteś,zazdroszczę ci,ja robię w ochronie i słabo mi płacą.Ale biorę się za inwestowanie.Na razie tracę ale może coś się zmieni
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~Inwestor [5.173.97.*]
    Tak trzymaj , Lucek ,nie zniechęcaj sie
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~zyx [87.101.35.*]
    Z jednej strony każdy widzi jak jest , z drugiej zaś za praktycznie niewielką kwotę można mieć dość spory pakiet. Wiem zaraz zleci się od groma krytyków , wywalanie kasy itd . Jestem na giełdzie już dość sporo i czasami te pewniaki więcej nerwów i czasu kosztują niż takie akcje . Przypuszczalnie znajduje się inwestor fanatyk - desperat zwał jak zwał , co dzieje się z notowaniami - kilka tysięcy ( w tym przypadku tak można śmiało mówić) do góry.
    Kto śmiało może powiedzieć ,ze przykładowo 11bit do takich rozmiarów doleci , kisiło się lata na 7 -12 zla , teraz nie jeden pluje sobie w brodę że oddał po pierwszym wyskoku. Z resztą , każdy robi co uważa za słuszne , jeden kupi drugi wywali pkc ,ja swoją stówkę zostawię
    pozdr
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~ktoś-no1 [95.40.32.*]
    Brać śmiało , taniej nie będzie i trzymać co najmniej do 1 zla
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~0A0 [89.231.176.*]
    Dnia 2021-02-16 o godz. 22:36 ~zyx napisał(a):
    > Z jednej strony każdy widzi jak jest , z drugiej zaś za praktycznie niewielką kwotę można mieć dość spory pakiet. Wiem zaraz zleci się od groma krytyków , wywalanie kasy itd . Jestem na giełdzie już dość sporo i czasami te pewniaki więcej nerwów i czasu kosztują niż takie akcje . Przypuszczalnie znajduje się inwestor fanatyk - desperat zwał jak zwał , co dzieje się z notowaniami - kilka tysięcy ( w tym przypadku tak można śmiało mówić) do góry.
    > Kto śmiało może powiedzieć ,ze przykładowo 11bit do takich rozmiarów doleci , kisiło się lata na 7 -12 zla , teraz nie jeden pluje sobie w brodę że oddał po pierwszym wyskoku. Z resztą , każdy robi co uważa za słuszne , jeden kupi drugi wywali pkc ,ja swoją stówkę zostawię
    > pozdr

Inwestor (nawet fanatyk) może tu wejść kupując pakiet większościowy. A więc musiało by dojść do transakcji pakietowej od pana Siwka. Niestety do tanga trzeba dwojga. W innej sytuacji to już nie będzie inwestor a dawca kapitału. O takich niestety trudno. No chyba że my tzw. ulica. Tylko przy takiej cenie emisja nowych akcji szła by chyba w miliardy :-)
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~wrteyrut [37.30.23.*]
    Z raportu wynika że inwestora niema, ale gdybym chciał inwestować w browar to najpierw chciałbym mieć conajmniej 10% akcji w swoim posiadaniu,dlatego skup trwa i wcześniej czy później ktoś się tu ujawni.
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~wrtryt [37.30.23.*]
    trole się śmieją że Pani z Ameryki pozbyła się akcji, ale dlaczego pozbyła się tyle,że ma 4,99% a no dlatego żeby sobie zostawić możliwość szybkiego powrotu do decydowania o sprawach spółki,gdyby było naprawdę źle,sprzedała by wszystko.
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: warto [79.186.158.*]
    Dnia 2021-02-17 o godz. 11:01 ~wrtryt napisał(a):
    > trole się śmieją że Pani z Ameryki pozbyła się akcji, ale dlaczego pozbyła się tyle,że ma 4,99% a no dlatego żeby sobie zostawić możliwość szybkiego powrotu do decydowania o sprawach spółki,gdyby było naprawdę źle,sprzedała by wszystko.

Albo (bo rpzeciez nikt tego nie wie) sprzedala tyle zeby zniknąć pod próg 5% i teraz sobie gra jak wszyscy i rozbuja kurs bo ma gdzieś ale nie będzie musiala informować, że to ona.
    To tak samo prawdopodobne?
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~Jas [5.173.40.*]
    I tak właśnie jest
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~EE [95.41.184.*]
    Sprzedała by tak jak założyciele: ojciec i syn Szwarcowie?
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: ~adf [37.30.23.*]
    no bujają kursem żeby korzeni nie zapuścił na tych 10gr co było
  • Re: możliwy 1000 % zysku na akcjach ? Autor: warto [83.23.94.*]
    Mnie to tylko szkoda ze zarzneli browar z fajną marką ...
    przychodze tu juz tlko z sentymentu.... i moze trochę zeby sie czegos nauczyc na .... Waszych błędach i sukcesach :)

W radio znow mowia ze wraca pelen lockdown także .... no.
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,10 2025-11-21 15:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.