• Pump-and-dump Autor: ~Aleksander [128.90.149.*]
    Proponuje trochę ochłonąć. Patrzcie z kim mamy do czynienia. Dlatego pewnie Górski i Staron się wycofali.

https://m.bankier.pl/forum/post/28887843

Ulica zapłaci za serie D, żeby kasa była w spółce, a cwaniaki dodrukują sobie E i z decyzji zarządu (łącznie ok 2 mln akcji extra) za nominał 0,1 zł. Akcji będzie łącznie ponad 4 mln w cenie po 0,8-1,0 i pozamiatane. Takie to jest towarzystwo.
  • Re: Pump-and-dump Autor: ~Zibert [128.90.170.*]
    Ha ha.... na kilometr śmierdzi. Szkoda, a mogło być dobrze. Dlatego przedłużyli pp D, bo z E hajsu nie będzie. Koszmar.
  • Re: Pump-and-dump Autor: ~Aleksander [128.90.149.*]
    Devoran pana karaszewskiego, w której pan mazurkiewicz jest w zarządzie już był zawieszany przez knf za manipulacje na akcjach. Karaszewski dostał ponad 300 tys kary. Poczytajcie o devoranie, tu dzieje się to samo.
    Teraz będą podciągać kurs na maksa do końca tygodnia, żeby opylić cała serie D. Pewnie jeszcze dostaniemy w tym tygodniu cud newsy o spółce. Chyba, ze się knf połapie i zawiesi.
  • Re: Pump-and-dump Autor: ~JanuszNosacz [37.47.13.*]
    nie mogie kupić ,zawiesili jusz?
    Jak już wszystko wydasz to zawiesza.
    Poczytaj o devoranie, caromie i panu karaszewskim, to trochę mądrzejszy będziesz.
    Ale kupuj, dorosły jesteś (chyba).
  • Re: Pump-and-dump Autor: ~XYZaaa [128.90.182.*]
    https://www.pb.pl/devoran-pod-lupa-knf-898997

Jest tego trochę.
  • Re: Pump-and-dump Autor: ~Xyril [89.69.179.*]
    Muj bosze... Tragedia nas czeka
  • Re: Pump-and-dump Autor: ~Łon [128.90.170.*]
    Choroba postępuje. Inwestor to jednak tu zbyt mądry to nie jest. Nic się dzieciaki nie uczą. Znowu będzie płacz i narzekanie.
    Pompują ten ściek, a wszystkim się wydaje, że to perfumeria.
  • Re: Pump-and-dump Autor: ~BrakWyszczału [37.47.12.*]
    bedom sypać
  • Re: Pump-and-dump Autor: ~Ainuin [5.173.72.*]
    Chyba nikt z was nie widział jeszcze porządnego pump and dump, jak na Borucie i Foxbuy
  • Re: Pump-and-dump Autor: ~stary [188.147.104.*]
    tak jak na skotanie pare lat temu z 20 zl na uwaga 1300zl to był czas
  • Re: Pump-and-dump Autor: ~Art [195.158.226.*]
    Dzieki za ostrzeżenie i dzieki bardzo wielkie ze jesteś bezinteresownie zainteresowany akcjonariuszami ,myślę, że też jesteś obecny na innych spółkach, oczywiście bezinteresownie Ja właśnie po Twoich wpisach wycofalem sie całkowicie z giełdy i obecnie wpłaciłem na konto bankowe na 0,01% na rokJeszcze raz jestem Ci wdzięczny ,ze uratowałeś mi kase
  • Re: Pump-and-dump Autor: ~AnalnyNaganiacz [37.47.12.*]
    nima za co
  • Re: Pump-and-dump Autor: ~analityk [188.147.104.*]
    to nie ta spółka nie te ludzie fajnie ludziom wciskasz jaki masz interes taki żeby sprzedać pogadamy za tydzień przypomnę się
[x]
AQUATECH -24,65% 0,11 2025-03-24 16:43:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.