Proponuje trochę ochłonąć. Patrzcie z kim mamy do czynienia. Dlatego pewnie Górski i Staron się wycofali.
https://m.bankier.pl/forum/post/28887843
Ulica zapłaci za serie D, żeby kasa była w spółce, a cwaniaki dodrukują sobie E i z decyzji zarządu (łącznie ok 2 mln akcji extra) za nominał 0,1 zł. Akcji będzie łącznie ponad 4 mln w cenie po 0,8-1,0 i pozamiatane. Takie to jest towarzystwo.
Devoran pana karaszewskiego, w której pan mazurkiewicz jest w zarządzie już był zawieszany przez knf za manipulacje na akcjach. Karaszewski dostał ponad 300 tys kary. Poczytajcie o devoranie, tu dzieje się to samo.
Teraz będą podciągać kurs na maksa do końca tygodnia, żeby opylić cała serie D. Pewnie jeszcze dostaniemy w tym tygodniu cud newsy o spółce. Chyba, ze się knf połapie i zawiesi.
Jak już wszystko wydasz to zawiesza.
Poczytaj o devoranie, caromie i panu karaszewskim, to trochę mądrzejszy będziesz.
Ale kupuj, dorosły jesteś (chyba).
Choroba postępuje. Inwestor to jednak tu zbyt mądry to nie jest. Nic się dzieciaki nie uczą. Znowu będzie płacz i narzekanie.
Pompują ten ściek, a wszystkim się wydaje, że to perfumeria.
Dzieki za ostrzeżenie i dzieki bardzo wielkie ze jesteś bezinteresownie zainteresowany akcjonariuszami ,myślę, że też jesteś obecny na innych spółkach, oczywiście bezinteresownie Ja właśnie po Twoich wpisach wycofalem sie całkowicie z giełdy i obecnie wpłaciłem na konto bankowe na 0,01% na rokJeszcze raz jestem Ci wdzięczny ,ze uratowałeś mi kase