Bardzo pobieżna analiza. Nawet nie powiedział co było w raporcie za styczeń. Zero o perspektywach rozwoju. Jak on tak robi analizy innych spółek to ja podziękuję. Na początku to wygląda profesjonalnie ale jak się wie więcej o spółce to widać jak to jest pobieżnie robione. Komunikaty poczytać sobie można samemu i kurs też każdy widzi jaki jest. Szkoda spodziewałem się głębszej analizy.
Zgadzam się z ważymi opiniami co do tej analizy na Comparic. Mam wrażenie, że to są analize robione bardzo po łebkach na gorące bez głębszego wglądu w spółkę, tylko na podstawie wykresu i tyle. Zero analizy fundamentalnej etc. Ciekawe co powie jak za pół roku kurs będzie za 10zł:-) Też uważam, że podtawową wartością tego, że SFD się tam pojawiło dzisiaj i wczoraj jest to, że coraz więcej osób będzie zauważało tą spółkę. Prawda jest taka, że fundament i tak się sam wybroni i bez naganiania.
Gość zajmuje się "analizowaniem" bo pewnie zarabianie na handlu nie bardzo mu wychodzi. Chyba, że po prostu jest naganiaczem. Ale ten wyglądał na nieprzygotowanego laika i zwykłego leszcza. Buahahahaa