ja z checia kupie kilaset k, ale juz jak usredsniac to kontkretnie, wiec poczekam ponizje 80 gr, choc to wydaje sie malo wirygotnie jakby chcial faktycznie to ma gdzie sypnac bardziej widze tu blokowanie kursu
ja nie jestej zawiedziony zametem tylko ta franca co go juz rozbieramy kolejny raz co podskoczy to zasypie ile mozna sypnij franco do 60 gr i niech zaczna sie wzrosty bo to jakas masakara jest
jesli w tym roku nic nie przejma i nie maja zamiaru inwestowac to napisze do qrs zeby zgoslili projekt yplaty dywidendy
40 mnl gotowki na koncir lezy bezuzyteczne
tu sie nie zgodze jest wrecz antymodna, ale jak zacznie sie ruch w offshore to natrualnie ludzie dotra do tej info ze to ta branza spolka spi na kasie, nigdy nie potknela sie na opcjach, kredytach, nie przeinestowala nie ma zadluzenia szkoda ze td ich nie wesprze zeby kupili st3 offshoer
nie czaje
ropa bedzie juz po 65-70 w tym roku
mam nadzieje ze przestana stekac ze nie ma koniunktury
wierze ze jam sie rozkreca to mlga wrocic na historyczne poziomy
rynek nadal tego nie dostrzega a jakis pajac z funduszu nadal sypie
mistrz normalnje
wszyscy cos robia nawet juz trakacja mosty ze stali dla szwedow a te mulu zero info o kontraktach , zero pr wg mnie to jest celowe tdj nakazal wyagisc do niezbednego minimum polityke inforamcyjna na pgo jest podobnie tylko famura pompuja
ja wierze w ta spolke i jej potencjal tylko wlascicile sa bardzo slabi i najchetniej by ja doili i nie chca doinwestowac o funduszach sie nawet nie wypowiem, biernosc nedza i biernosc
Przymierzam się do was ale ta kiszonka przeraża choć nagroda może być duża co przerobilem na PMPG 8 lat usredniania i jest nareszcie potężne wybicie .wsiadłem też do Polimex. Jak tu się zrobi ruch i 0,90 przebijecie to dołączę narazie was obserwuję
podejscie cara jest ok, choc lepiej kupic po 8x niz 9x tak na logike :) ale tez juz wole zaczeka na okreslenie sie kursu, technicznie coraz lepiej tylko brak vol, tu go nidy nie bylo jednak jedne kontrakt, jedno info a tu mul mul mul :)
nawet taki zastal potrafil sie przestawic na oze nie wierze ze tu kolesie nie potrafia zdobyc kilku kontraktow tu trzeb sprytu i wsparcia wlasciciela czy tdj moze rozkreckic ta machine? maja idelany temat do zgrania i wzrostu i swietne fundamenty naprawde zamet powinien cos przejmowac i konsolidowac kuzwa, na manne czekaja, jak kontrakty sa na wyciagnieciu reki nie ma takich firm ztakimi referencjami
ale tez jakas menda pilnuje zeby nie roslo nie ma volumenu to nie traci duzo amunicji jak skryty nie wroci to powoli do gory jak wroci to znow sprowadzi na 84-85 na trwale pewnei od poniedzialku powroc dzis dostal wolne :)
ropa rosnie, oze rosnie, pmi przemyslowe mocno rosnie, porty i przeladunki sie mocno rozwijaja, huty beda musialy sie modernizowac a zamet albo stoi albo spada taka to nieszablonowa spolka:)