Kupiłem te akcje po 4 grosze na koronahossie. potem zjazd z w dol, scalenie, panika, łzy że wdupiłem, ale byłem głupi że kupiłem takie gofno za 4gr Ubrano mnie, tak jak dziś was. Tyle że wy macie espi ze Malwinka kupiła akcje więc jest cień szansy że dojdzie do 5-6zł Ja miałem ten muzk ze kupiłem po 1,5 zeby usrednic i dzis wyszedlem z 400zł zysku Uważajcie żeby nie wdupić, bo zjazdu do 1.5 nie będzie tu bardzo długo, a 5 zł to może być szczyt. Pozdrawiam serdecznie, Bądzmy bogatsi niż żydzi i murzyni
Super....hehe 400zl zysku z podatkiem czy bez hehe....ale nauka kosztuje ...ja mam kupione po 1gr 2gr i nie sprzedaje a mam grubo....czekam na info i obroty bo teraz są śmieszne....powyżej 100tys coś się zacznie dziać....powiem ci że miałem columus kupiony po 25gr a sprzedałem po 50zl.....strzał życie...20 lat i tyle nie zarobiłem na niczym i dlatego mi nie zależy sprzedać teraz....tu może być wszystko przy dobrym info...np.zmiana profilu notowania ciągłe i przejęcie a mam kolegę z Wrocławia i....pozdro zarobiłeś i oto chodzi....
Bez podatku jeszcze niestety. Nie wiem czy nie za wcześnie wyszedłem ale chciałem mieć pieniążki bo teraz przez kilka będą borute dojeżdżać to myślę ze warto tam będzie wejść. Mial byc zysk a 80k straty
Co Borutę... Wiesz ile tam jest akcji...no ale twój wybór ....ja kupiłem sobie solarinowation ....i liczę na Rafako i letuska...zobaczymy...dziś na blu 14 osób sprzedali dwie kupiły....wiesz co chodzi. ..pozdro