• czytałem raport Autor: ~weryui [37.30.28.*]
    i póki co stara bieda raczej.
  • Re: czytałem raport Autor: ~mateusz [83.26.79.*]
    Raport dobry,solidne fundamenty,dobra spółka,nic tylko inwestować.Wyrózniający się browar
  • Re: czytałem raport Autor: sylwia_ [83.20.206.*]
    Nie no jasne doskonałe liczby.... :> Szczególnie porównując z 2019 który sądząc po wykresie uznajemy za kiepski tak? :>

link
  • Re: czytałem raport Autor: ~sid [5.185.42.*]
    Widać, że brakuje pieniędzy, by rozkręcić sprzedaż i wyjść z dołka. Ale też, że bardzo spadły koszty zarządu i sprzedano auta, więc chyba jest wola, by to naprawić.
    Dnia 2021-02-15 o godz. 17:26 ~sid napisał(a):
    > Widać, że brakuje pieniędzy, by rozkręcić sprzedaż i wyjść z dołka. Ale też, że bardzo spadły koszty zarządu i sprzedano auta, więc chyba jest wola, by to naprawić.
    Brakuje chyba jeszcze bardziej ....

link

Jak to oceniacie? Nie mogli wyprodukować bo nie mają kasy na butelki i kartony? Tylko mi sie wydaje ze to przerazające?

Nie chce nikogo straszyc chce sama ocenic ale nie było mnie tu wczesniej, nie kkrywam ze zciagneło mnie to gigantyczne tąpnięcie, ale teraz boję sie kolejnego :>
  • Re: czytałem raport Autor: ~sid [5.185.42.*]
    "Nie mogli wyprodukować bo nie mają kasy na butelki i kartony?"
    Tak. Linia produkcyjna ma większą wydajność, zamówienia też były, ale brakuje pieniędzy na wszystkie surowce potrzebne do produkcji i na opakowania.
  • Re: czytałem raport Autor: ~Gfd [145.129.243.*]
    Czekamy na 0.20 groszy
  • Re: czytałem raport Autor: ~fdjy [83.26.99.*]
    Ta, po tym raporcie będzie chyba wyżej,po 20 gr to warto brać
  • Re: czytałem raport Autor: ~bro [84.17.55.*]
    Gdyby bylo tak zle jak piszecie to nie zatrudnialiby 40 osób. Tylko dwie - dwóch cieci. I tyle.
  • Re: czytałem raport Autor: ~qwretrytu [37.30.18.*]
    co nie oznacza że rajdu na 1pln nie bedzie kiedyś albo 2
    Dnia 2021-02-15 o godz. 21:03 ~qwretrytu napisał(a):
    > co nie oznacza że rajdu na 1pln nie bedzie kiedyś albo 2
    Kiedyś może, ale narazie to przespałam się z tym i skoro "Kupuj plotki, sprzedawaj fakty" to fakty są takie ze jest źle, a plotek brak. Na dodatek wiekszosc roku lezalo miedzy 7 a 9 gr wiec nie wierze ze to stabilne odbicie, predzej postoi teraz chwile i bam .... tak mysle, choć moze sie mylę. :D

wiec obserwuje dalej Wam wszystkim zycze powodzenia ale zdecydowałam nie otwierać. Jesli mi pociag ucieknie ... cóż i tak bywa kiedy się włącza ostrożność. A jeśli spadnie bede razee z Wami.... na kolejnej hopce :D

• Re: czytałem raport Autor: ~jaś [83.26.99.*]
    Dobra i mądra decyzja.
[x]
CZARNKOW -24,81% 0,10 2026-02-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.