• 7fit Autor: ~Stary_pijany [89.64.36.*]
    Tanie SFD. Polecam jeszcze nie jest za późno, dzisiaj raport.
  • Re: 7fit Autor: ~DorianYatesMrOlympia [83.5.155.*]
    Właśnie małe sfd opublikowało raport za q4. Stoi w miejscu. Przychody mniejsze niż w q4 2019. Te spółki się rozjechały fundamentalnie, biznesowo.

file:///C:/Users/Free/Desktop/Downloads/7FIT_raport_4Q_2020-0.pdf
  • Re: 7fit Autor: ~DorianYatesMrOlympia [83.5.155.*]
    Link mi się źle wkleił,

http://biznes.pap.pl/pl/news/ebi/info/3051724,7fit-sa-(3-2021)-raport-okresowy-spolki-7fit-sa-za-iv-kwartal-2020-roku
  • Re: 7fit Autor: ~Liść_ogarniacz [89.64.36.*]
    Gdzie tutaj jest gorszy wynik za q4 dzbanie? Ja widzę poprawę o ponad 100% bo rok temu była strata...
  • Re: 7fit Autor: neuromachine [217.96.177.*]
    7fit zweryfikowane. 30k zysku za Q4 czyli 10k na miesiąc. To jest poziom zarobków jednej osoby fizycznej na etacie, a nie zyski spółki giełdowej. Mam nadzieje że to zakończy na jakiś czas naganianie na tym forum na tę spółkę i porównywanie jej z SFD bo to nie ta liga. Starałem się dzisiaj odpowiadać na to masowe naganianie i mam nadzieję, że nikt się tam nie zawiesił na haku dzisiaj.
  • Re: 7fit Autor: ~enter [31.60.19.*]
    zgadzam się, że 7Fit to nie ta liga co SFD, to taka rozwojowa (powoli do przodu) spółka
    idealnie gabarytami na NC. Obiektywnie drogo tam nie jest 7.2 mln (przy 4zł) kapitalizacji za spółkę
    mającą 0.8 mln zysk netto i płacącą dywidendy czy 9 mln (przy 5zł).

Ale wielka prośba - niech 7Fit bedzie na forum 7Fit

SFD to inna liga po prostu: przychody i zyski, ich dynamika i skala, produkty, ekspansja rynkowa, widoczność na każdym kroku
    no i wisienka w postaci GPW - która pewnie wkrótce, bo spółka jakościowo juz dawno jest ponad New Connect
    Na GPW będzie perełką
[x]
SFD 0,00% 2,65 2026-04-10 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.