• ŚWIETNA REKOMENDACJA Autor: julius_cezar [46.204.33.*]
    TU 70 BEDZIE W TYM TYGODNIU SPOKOJNIE
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.95.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ŚWIETNA REKOMENDACJA Autor: ~Marcin [109.196.114.*]
    Nie było 70, jest 55 geniuszu.
  • Re: ŚWIETNA REKOMENDACJA Autor: ~jojne [31.178.127.*]
    W akcjonariacie jest dużo ofe- to one wywalają papier
  • Re: ŚWIETNA REKOMENDACJA Autor: ~Richter [31.178.93.*]
    Sądzę, że to ktoś z osób zarządzających, ponieważ w przyszłym tygodniu rozpoczyna się zakaz obrotu dla tych osób - vide raporty bieżące.
    No i miałem rację. Przed chwilą pojawił się raport bieżący Comp, że to jeden z członków Rady Nadzorczej zbył na GPW 2 duże pakiety akcji. Ciekawe, że nie czekał na tak głoszony na tym forum wzrost ceny - lecimy na 70, 100 itp. Panowie forumowicze Mkkoz, Kurczak, julius_cezar, Cierpliwość itp proponuję skruchę w tym okresie przedświątecznym - You fell into discredit. Dam Wam jednak już spokój - szkoda mi czasu.
    Pozdro.
  • Re: ŚWIETNA REKOMENDACJA Autor: ~Kurczak [188.146.96.*]

Nie widzę powodu do skruchy... Choć zgodzę się, że papier strasznie męczy, a coś o tym wiem, bo siedzę tu już ponad dwa lata...
    I wierz mi, że jestem jednym z większych akcjonariuszy indywidualnych. Niestety tutaj covid wyraźnie zaszkodził - przesunięcie fiskalizacji, i wpływ na horeca w IV kwartale. Ten rok powinien to wynagrodzić. Po pierwsze bardzo mocny sektor IT, a po drugie wreszcie zmonetyzuję się fiskalizacja w II kwartale (trzecia grupa jest większa niż dwie wcześniejsze razem), co powinno zaowocować moim zdaniem dobrymi wynikami za pierwszy kwartał i najwyższymi w historii spółki za drugi kwartał!!! (dojdzie jeszcze fiskalizacja horeca sezonowa w II kw). Plus uchwalony w sierpniu bodajże 2020 skup akcji (45 mln na 5% akcji) - pierwsze pieniądze dla akcjonariuszy od ponad 5 lat - to wreszcie powinno ruszyć kursem. Takie ja mam spojrzenie...

• Re: ŚWIETNA REKOMENDACJA Autor: ~Waldek [80.55.174.*]
    uzgodniona transakcja sprzedaży zerknji w zestawienie transakcji

A wiadomo kto jest szczęśliwym nabywcą - jest tylko jeden raport ?
[x]
COMP 0,36% 56,40 2026-03-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.