Jestem w spółce od jakiegoś czasu ale raport mnie rozczarował. Ogólnie jestem na plus ale może być spory dołek.. niestety sporo projektów nie odbyło się, jest duza strata choć dużo mniejsza niż w roku ubiegłym. Spółka oczywiście mocno przyszłościowa ale na długiego longa. Wnioski o dofinansowanie szanse marginalne na przyznanie. Firma zatrudnia 15osob więc przełomu też nie ma się co spodziewac. Wrócę przy 2zl ewentualnie będę kibicował z peronu. Pozdrawiam cierpliwych
Raport nie powinien nikogo specjalnie rozczarować ponieważ tak naprawdę pokazuje on efekt tzw. historycznej działalności spółki. No cóż nie przynosiła ona spektakularnych zysków natomiast jak wiedzą ci wszyscy co nabyli akcje wzrost ich kursu był tak naprawdę zmianą inwestorów która nastąpiła w grudniu i w żaden sposób nie mogła się przełożyć na wyniki poprzedniego kwartału a nawet się obawiam ze nie przełoży się jeszcze na wyniki obecnego kwartału. Spółka całkowicie zmieniła kierunek rozwoju oraz nastawienie idąc mocno w OZE oraz zmiany strukturalne i długookresowe co widać po komunikatach i działaniach ale nie oczekujmy ze to się bardzo szybko przełoży na wyniki. Obecna cena to absolutna promocja w odniesieniu do potencjału ale inwestycja długookresowa a nie okazja na kółeczka dla grubasów.