Tak górnolotny masz nick to wyjaśnij chociażby z czego wynika ta twoja opinia, bo jak na razie to z fusów wróżysz. Jeśli tak podpowiada ci intuicja to broń boże ciebie posłuchać.
Wiem - kolego troszeczkę kojarzę Ciebie z innych wątków gdzie nie wchodziłeś była wtopa więc jeśli to wróżysz wpadki to na pewno będzie druga fala wzrostowa. Popatrz na wykres 30-minutowy jak już ładnie się zbiera do góry a to znaczy że godzinowy da sygnał kupna już jutro.
To przesadziłeś, ale grubo, z tymi moimi wątkami i wtopami, bo ja już od kilku lat nie mam żadnej straty na giełdzie. Pięknie sobie zawsze wyssacie bzdury z palca. Chcielibyście kogoś poniżyć i depresjonować bo piszę prawdę. Ilu już z was chciało bym nie pisał ? Jakże wam moje wpisy przeszkadzają ! A wracając do twojej argumentacji odnośnie jutrzejszych, twoim zdaniem, wzrostów jest ona cienka jak nić pajęczyny. Ty sugerujesz się wykresem 30-minutowym ? Chłopie daj se siana i zmień jak najszybciej nick, bo się ośmieszasz ....
Ty to dopiero się popisałeś, bo każdy logicznie myślący wie, że o moim rachunku tylko ja posiadam wiedzę, a ty jedynie spekulujesz. Ja się rozliczam z US nie ty, więc co ty możesz wiedzieć ? Takie właśnie głupie wpisy jak twój świadczą jak jesteście nieprawdziwi i nieszczerzy. Jesteście kłamcami i chcecie innych oszukać, tak namącić, by pieniądze drobnych wpływały na wasze konta.
Wiem nie chciałem Cię obrazić. Kojarzę Cię po prostu z 4mass gdzie pisałeś po 4, potem 3 zł.. skończyło na 25 groszy i paru innych. Biomed chyba poziom 25 dziś 8... ja tu jestem od 4 sesji więc nie wiem jaką tu masz historię. Ale jeśli ktoś pisze że nie ma stra na giełdzie znaczy że gra demo. Tego jestem pewien .
Dnia 2021-02-15 o godz. 18:40 ~wiem napisał(a): > To przesadziłeś, ale grubo, z tymi moimi wątkami i wtopami, bo ja już od kilku lat nie mam żadnej straty na giełdzie. > Pięknie sobie zawsze wyssacie bzdury z palca. Chcielibyście kogoś poniżyć i depresjonować bo piszę prawdę. Ilu już z was chciało bym nie pisał ? Jakże wam moje wpisy przeszkadzają ! > A wracając do twojej argumentacji odnośnie jutrzejszych, twoim zdaniem, wzrostów jest ona cienka jak nić pajęczyny. Ty sugerujesz się wykresem 30-minutowym ? Chłopie daj se siana i zmień jak najszybciej nick, bo się ośmieszasz ....
no widzisz, pośmiałeś, powyzywałeś trochę a technika i tak pokazała +50% już