• Dziwię się Autor: ~SZAMAN [37.47.33.*]
    Że to jeszcze nie lata po 10-15gr. Spodziewałem się emisji 10mln akcji a jest chyba prawie 12x więcej, obstawiałem że groszówki zobaczymy bardzo szybko a cena jako tako trzyma. Ja omijam ale ciekawa spółka do obserwacji. Jednak to HW to żaden hit, można znaleźć lepsze gry w portfolio dużo tańszych producentów (oczywiście biorąc pod uwagę wycenę po emisji)
  • Re: Dziwię się Autor: ~Tal [31.0.73.*]
    700k sprzedanych kopii gry to słaby wynik? Zwrot kosztów portów po 2 dniach. Teraz wiedzą jaki potencjał ma tytuł to i marketing będzie dużo większy. W lodówce HW zobaczymy
  • Re: Dziwię się Autor: ~DejvFX [89.64.34.*]
    O dziekujemy dobrodzieju za twe rady . Obserwuj oserwuj i wy pie r da la.j z tego forum jak CI tak bardzo nie pasuje :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.5.138.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dziwię się Autor: ~SZAMAN [37.47.10.*]
    Oj nie obrażaj się dejvfx. Ciebie ta emisja nie zaskoczyła? Życzę wam jak najlepiej i nie kazdy musi stawiać na tego samego konia przecież. Zobaczymy co czas pokaze ale ja też wolę inwestować w gierki które "czuje". Pozdro i więcej na to forum nie wpadam w takim razie.
  • Re: Dziwię się Autor: ~Layer [188.146.64.*]
    Ta spółdzielnia która tutaj jest ubrała ludzi na Inogenne.A teraz January ubrał ich.Jednak jakaś sprawiedliwość istnieje.Teraz wychodzą powoli i pilnują kursu dlatego nie tąpnęło do tej pory.
  • Re: Dziwię się Autor: ~UbraniWyspomb [80.50.237.*]
    Też tak myśle, ale jak masz inne zdanie noz spoldzielnia to mamy wy pier da lać, tak to było?700k sztuk gry sprzedali a akcji 112mln po dodruku.To gdzie będzie kurs waszym zdaniem?Pozdrawiam kumatych o ile tu tacy są
  • Re: Dziwię się Autor: ~Janko [83.5.138.*]
    pitolicie hipolicie,na oml ponad 50% akcji a dodruk do tej pory nie wszedł w obieg.
    To jasne, że najpierw gra, później dodruk i w rynek, ale nie na tych poziomach ludzie!
  • Re: Dziwię się Autor: ~Janko [83.5.138.*]
    nie %, a 50 milionów akcji
  • Re: Dziwię się Autor: ~polak [89.64.60.*]
    ja mam noge na noge i czekam na 20 zł minimum a wy pustaki ujadajcie i piszcie głupoty buahaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.184.189.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ICECODE 0,00% 0,18 2026-05-13 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.