Że to jeszcze nie lata po 10-15gr. Spodziewałem się emisji 10mln akcji a jest chyba prawie 12x więcej, obstawiałem że groszówki zobaczymy bardzo szybko a cena jako tako trzyma. Ja omijam ale ciekawa spółka do obserwacji. Jednak to HW to żaden hit, można znaleźć lepsze gry w portfolio dużo tańszych producentów (oczywiście biorąc pod uwagę wycenę po emisji)
700k sprzedanych kopii gry to słaby wynik? Zwrot kosztów portów po 2 dniach. Teraz wiedzą jaki potencjał ma tytuł to i marketing będzie dużo większy. W lodówce HW zobaczymy
Oj nie obrażaj się dejvfx. Ciebie ta emisja nie zaskoczyła? Życzę wam jak najlepiej i nie kazdy musi stawiać na tego samego konia przecież. Zobaczymy co czas pokaze ale ja też wolę inwestować w gierki które "czuje". Pozdro i więcej na to forum nie wpadam w takim razie.
Ta spółdzielnia która tutaj jest ubrała ludzi na Inogenne.A teraz January ubrał ich.Jednak jakaś sprawiedliwość istnieje.Teraz wychodzą powoli i pilnują kursu dlatego nie tąpnęło do tej pory.
Też tak myśle, ale jak masz inne zdanie noz spoldzielnia to mamy wy pier da lać, tak to było?700k sztuk gry sprzedali a akcji 112mln po dodruku.To gdzie będzie kurs waszym zdaniem?Pozdrawiam kumatych o ile tu tacy są
pitolicie hipolicie,na oml ponad 50% akcji a dodruk do tej pory nie wszedł w obieg. To jasne, że najpierw gra, później dodruk i w rynek, ale nie na tych poziomach ludzie!