• Uwaga na korektę Autor: ~Mateusz [83.20.224.*]
    Wszelakiej maści "fachowcy" od analizy i pseudo doradcy którzy maja akcje poniżej 200 zł mocno nadmuchali papier. Ponizej 280 zł można się zastanowić nad kupnem
  • Re: Uwaga na korektę Autor: jerreiro [37.123.202.*]
    Haha xD
    Nadmuchali firmę, której skokowo rośnie zysk/przychody, nie mają prawie w ogóle zadłużenia, ciągle nie wykorzystują pełnej mocy przerobowej i niedługo zaczną przejęcia? A i jeszcze maja czelność dywidendę płacić!!!

• Re: Uwaga na korektę Autor: ~Michol [89.64.51.*]
    Gratulacje - dostajesz odznakę "fachowca" roku.
  • Re: Uwaga na korektę Autor: ~pikolo [37.248.155.*]
    oho ho-wyałtowali mateuszka i teraz mateuszek płacze machając rączką z peronu a pociąg rozpędza się coraz bardziej,zimne uszka mateuszka
  • Re: Uwaga na korektę Autor: ~Myślący [85.221.144.*]
    Dnia 2021-02-14 o godz. 13:25 ~Mateusz napisał(a):
    > Wszelakiej maści "fachowcy" od analizy i pseudo doradcy którzy maja akcje poniżej 200 zł mocno nadmuchali papier. Ponizej 280 zł można się zastanowić nad kupnem

Kto na forum ma akcje kupione poniżej 200 zł? Bajki opowiadasz.
  • Re: Uwaga na korektę Autor: ~Wstyd [176.98.119.*]
    Jak bedzie po 500 zl to Mateuszek napisze że warto kupić jak spadnie do 450 ! ! !
  • Re: Uwaga na korektę Autor: ~pikolo [31.0.121.*]
    dokładnie tak a na ten moment mateuszek stoi na peronie i bardzo marznie tzw.zimne uszka mateuszka ha ha
  • Re: Uwaga na korektę Autor: ~zainteresowany [5.173.1.*]
    ludzie co wy piszecie , jeśli nawet występują korekty to wartość wraca z łada nawiązką,
     ja mam akcje poniżej 200 i dodam że dywidenda wypłacona w poprzednim roku pokryła mi koszty nabycia całego pakietu
    a i tak nie sprzedam Wam za 400zł , nie słuchajcie i nie piszcie bredni a prześledźcie historię spółki jak była zarządzana i finansowana
    pozdrawiam myślących

• Re: Uwaga na korektę Autor: ~Aaaa [91.206.154.*]
    Geotras ta sama branża..może też trzeba mieć portfelu?
  • Re: Uwaga na korektę Autor: ~Tr [176.98.119.*]
    Czyli dywidendy dostałeś 200zl za akcje , ze ci pokryła koszty nabycia ??? Dziwne bo inni dostali niższą
    "Wszelakiej maści "fachowcy" od analizy i pseudo doradcy którzy maja akcje poniżej 200 zł mocno nadmuchali papier."

wpis dotyczył jw ,
    a że poziom czytania ze zrozumieniem u kolegi " Tr " nie należy do błyskotliwych,
    kwestie wyjaśnienia jak (to co napisałem w poprzednim wpisie ) jest możliwe ewentualnie pozostawiam innym użytkownikom
    tego fora jeśli oczywiście "akcjonariusz" Tr będzie chciał zrozumieć i myślących dopytać

Mobruk wypłacił dywidende 13.79 zł , ale Tobie blisko 200 zĺ , dywidenda zwróciła mi koszty zakupu, Weż ty chłopie się ogarnij !!!
  • Re: Uwaga na korektę Autor: ~misio [89.76.120.*]
    moze chodziło mu o prowizję :)
    To by się wtedy zgadzało ! Teraz napisze że pisał wyraźnie że kupił poniżej 200 zł , czyli po 2 zł
    dzieci, dzieci nauczcie się czytać lub do szkoły, bo chyba jak miałem te akcje to Wy ją zaczynaliście,
    napisałem ęę mam kupione poniżej 200 bo rzekomo teraz to nadmuchana bańka i to przez takich jak ja, ha ha :
    "ludzie co wy piszecie , jeśli nawet występują korekty to wartość wraca z łada nawiązką,
     ja mam akcje poniżej 200 i dodam że dywidenda wypłacona w poprzednim roku pokryła mi koszty nabycia całego pakietu a i tak nie sprzedam Wam za 400zł , nie słuchajcie i nie piszcie bredni a prześledźcie historię spółki jak była zarządzana i finansowana "

to kiedy poniżej 200 kupiłem ? ( moim zdaniem wcale nie dawno), a dalej śmieję się z takich wpisów jak wasze
    balon, dramat, korekta itd .
    pozdrawiam Was i życzę udanych zajęć ( zdalnych jak sądzę)

Wytĺumacz jak kupiłeś poniżej 200 zł i dywidenda 13.79 zl zwróciła ci koszty ???? Poniżej 200 zl to jest bardziej 195 zl ! A jak kupiłeś po 13 zl że dywidenda 13.79 zl ci zwróciła koszty , -- to napisz ze kupiłeś poniżej 14 zł !! Ot , i cała zagadka . Tu są tacy co kupili też poniżej 100zl , ale to może być 99 zl jak i 2 zł
    jak tam chłopaki,
    -nie za duża korekta
    Już po korekcie ??? Teraz droga na 440zl otwarta !!! ?? !!!!
[x]
MOBRUK 1,42% 358,00 2026-05-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.