Wszystko w swoim czasie o co ten hałas ? On już nakupował po 4 zł a teraz skomle bo infa nie było hehehe jak dziecko małe bez cukierka :) niech kupuje po 10 groszy tylko chyba pomylił spółki :) tak jak pisałem za 2 tygodnie wszystko będzie jasne będzie lista wszystkich akcjonariuszy dostępna i wszystko się wyjaśni bez zbędnego pisanie bredni .Nie musiał poinformować musiał a nie zrobił dostanie kare i tyle w temacie .Wysłał listem data stempla się liczy i temat zamknięty a nie biadolenie !
Dnia 2021-02-14 o godz. 21:13 ~Granerund napisał(a): > Dnia 2021-02-14 o godz. 13:57 ~Inwestor1 napisał(a): > > Ida płacze bo chce kupić po 10 groszy hahahahah. Większość trzyma. > > Ten Gimbaza ida2010 wszędzie płacze na MBF też skomlał jak pies ! wyruchali go po 1 zł potem ubrali jelenia po 4 i sprzedał po 3 i wyje z bólu hehe
——- Slucgaj Granerund nigdy nie mialem akcji MBF. Naganiaj dalej i czekaj do marca. Słupy sprzedajà!!!
Co tam wyjesz ida ubrali cię po 4 zł i teraz płaczesz hahaa jedziemy na 1 ziko tak jak pisałem :) nie kupować nic powyżej 1 zł i czekamy na 1 ziko aż grubasy i leszcze ubrane po 4 zł jak ida będą nam sypać po 1 ziko i taki
Dnia 2021-02-16 o godz. 10:57 ~DonPedro napisał(a): > Co tam wyjesz ida ubrali cię po 4 zł i teraz płaczesz hahaa jedziemy na 1 ziko tak jak pisałem :) nie kupować nic powyżej 1 zł i czekamy na 1 ziko aż grubasy i leszcze ubrane po 4 zł jak ida będą nam sypać po 1 ziko i taki
——-DonPedro opchnàłem resztki do piatku , jak niediczekałem się komunikatu kto kupil 300 000 akcji. Tutaj niektórzy czekajà na list polecony. Pisalem i ostrzegalem.