ale tylko przy założeniu, że wprowadzą twardy lockdown, poziom zakażeń wróci do około 15 tys dziennie no i oczywiście jakiś komunikat dot. wykupu akcji gen ( do którego i tak nie dojdzie, bo to za duża kasa, której medcamp po prostu nie ma, temat z terapią SMA też spalony - Biontech przypadkiem wynalazł już na to szczepionkę).
szansa spalona, spółka utopiona - tak o tym myślę. Jak zawsze szarpie mi nerw widząc w ile innych spółek można by było włożyć ten hajs, a tu tylko kiszenie - to + 5%, to - 5%. Może nie wiszę zbyt wysoko, ale zejście z poziomu 5.5 zł nastąpi nieprędko.
Widzisz ja nie wyszłam o czasie i niestety jestem teraz pod kreska spora... Chciałbym wierzyć w tą spółkę ale nie sądzę że będą tu spektakularne wzrosty...
Spokojnie, inwestor jest słabym doradcą. W jednym poście nagrania, a w drugim 5 minut później drze papę, że dno, wszyscy utopieni, firma dno.
W medcampie najgorsze, a zarazem najlepsze jest to, że to spółka czysto spekulacyjna, pojawią się gracze - będą wzrosty. Niestety nie widomo jak długo/krótko będzie trzeba na to czekać.
Na jakim poziomie wisisz?