Czy najblizszy poniedzialek to dobry czas na zakup. Czy dalej czekac na kolejny spadek i dojdzie spowrorem do 30zl, czy raczej przed nami 40zl. Jak sadzicie. Poczytalam i fajnie to wyglada z ta rekomendacja na 44zl mbank.
Fajne są te wasze targety. Jeden 45zł drugi 60zł a może będzie 62,5zł??? Podajesz target podaj choć jeden argument dlaczego to dobra spółka, dlaczego twoim zdaniem kurs może rosnąć itd itd Wtedy można podyskutować...
To zależy czego oczekujesz od tego waloru... bo możesz dzis kupić zapomnieć o tym i wrócić za kilka lat i zobaczyć czy inwestycja dala jakieś korzyści.... no chyba ze chcesz grac na spekulacjach czyli tanio kupić drogo sprzedać no to juz jest ruletka na którą dużo ludzi stawia.... a tylko nieliczni pociągają za spust i nie tracą.... a kiedy wejść do gry decydujesz sam...
Nie chcę wierzyć, że ty tak na serio pytasz! Ja nawet gdy kupuję sobie to pewności nie mam, że jutro cena nie będzie niższa. Dlatego zakupy rozkładam na kilka lub kilkanaście części... Czasami lepiej poczekać nawet 2-4 miesiąca niż kupić za wcześnie, innym razem znowu odwrotnie. Możesz czekać na korektę na szerokim, ale to nie daje gwarancji, że Answear tez mocno poleci w dół, bo wyniki raczej nie zaskoczą negatywnie i stąd impulsu do korekty się nie spodziewam. Moim zdaniem korekta to już była i następna będzie a jakże, ale już z innego poziomu. Pod co ja tu zainwestowałem (kupiłem PDA własnie na tej korekcie) pod podanie zysku za 4Q2020 i wyniki 1Q2021. Potem się zobaczy. E-commerce to petarda. Widać co się dzieje w USA już od 2017r jak zamykane są galerie i parki handlowe. W Rosji wcale nie będzie łatwo bo tam już jest kilka sklepów które radzą sobie bardzo dobrze. Nie oczekuj, że ktoś ci powie kiedy masz kupić. Pamiętaj, że tu na forum nikt nie gra z tobą w jednej drużynie! Traktuj każdego jak rywala jak przeciwnika który, gdy znajdziesz ciekawy post sprawdź sam w necie czy to prawda czy nie. Pamiętaj drobni nie są jedną drużyną przeciwko fundum, każdy gra na swoje konto!Nie sugeruj się żadnym radami. Decyzje musisz podejmować sam. Sporo wiadomości o Answear jest na profilu MCI ( sam gdy miałem akcje wrzucałem linki).Poczytaj, zobacz jak się spółka rozwijała, jak rozwija.
Pełna zgoda co do perspektyw Answear, ale nie zgadzam się co do traktowania wszystkich na forum jak rywali, często są bardzo merytoryczne wpisy nie piszę o zwykłym naganianiu. Zawsze należy mieć swój rozum przy zakupie akcji i sprawdzać co się kupuje, żeby nie było straty.