Wystawił lekkiego straszaka i myślał że pozbiera jak wczoraj akcje,a tu tylko zanizył wycenę akcji między innymi swoich,a było się wychylać i po co .
.
Spółka jest w ekstremalnie dobrej kondycji, silnie niedowartościowana. W tym roku są duże szanse na dwucyfrowy kurs. Dystrybucja tutaj zacznie się na poziomach grubo powyżej 10 zł. Moim zdaniem w perspektywie 2 lat są bardzo duże szanse na kapitalizację 700 mln zł-1 mld zł - i w tych rejonach dopiero powyżej 20 zł za akcję, można myśleć o sprzedaży akcji.
Korzystając z sielankowej sytuacji na giełdzie zarząd powinien wykazywać teraz bardzo dobre wyniki i zwiększać zainteresowanie spółką (a to najlepiej robi się dynamicznymi wzrostami opartymi o silne fundamenty). Piękny rajd w 2021 roku, duża dywidenda w 2022 roku i śmiało uplasują emisję po dobrej dwucyfrowej cenie, co przyczyni się do jeszcze lepszego rozwoju. Chętni na pewno się znajdą, pieniądze na giełdę płyną szerokim strumieniem
Szybka ścieżka dojścia do 7,20: 1. Rozwiązanie rezerwy covidowej ~10mln jeszcze w 2020r. 2. Pokazanie 20 mln netto zysku za 2020r. (14 mln w Q4, tj. 4 mln zysku z działalności + 10mln rozwiązanie rezerwy). C/Z spada wówczas do 4 i mamy dzidę , że przez 2 dni się nie otworzy :) POWODZENIA!
Dziś mamy zamknięcie na maximum 5-letnim. Jutro prezentacja nowej gamy produktów pod marką Sorella, a 31/03 poznamy wyniki za 2020r. Jak dobrze pójdzie to jeszcze przed wynikami zmiana kodu na 3.xx
Powrót na poziomy z 2006 roku wydaje się być realny ...
Bartosz Półgrabia przejął prezesowanie i już widać efekty , świeża krew się przydała, nowe pomysły i nowe produkty to dopiero początek ekspansji pamapolu
Faktycznie zaczyna się to logicznie układać.Dopiero teraz zwróciłem uwagę na tą spółkę. Sensownie w ostatnim okresie zainwestowali, mają nowe produkty, zysk za I kwartał 2021 wyniósł 4,2 mln zł netto i wszystko wskazuje na to, że za II kw. wynik może być jeszcze lepszy. Obroty na akcjach jak na tą spółkę coraz większe, więc wygląda to obiecująco, a cena za akcję jak podaje kolega w tytule wątku bardzo realna w krótkim czasie.
Ja poszedłem w to długoterminowo solidny pakiet. Większy znacznie niż ostatnio zakupił Pan z rady nadzorczej. Podoba mi się ich skład obecnie . Ludzie z pasja i z sukcesami zwłaszcza jeden Pan. Ponadto widzę ich na pólkach sklepowych coraz więcej. Nawet Goong w Lidlu próbuje.
Trzymam kciuki bo to firma z 100% kapitałem polskim a świadomość się zmienia. Potencjał bardzo dużo. I myślę, że wykorzystają to.
po wynikach next week powinna być zmiana kodu na 3.xx. Spółka póki co pozostaje niezauważona ale fundamenty powinny zrobić swoje. Przypominam, że historycznie przy podobnych wynikach było to ponad 10 zł.
Też tak sądzę. Ukazał się 31 sierpnia 2021 wywiad z wiceprezesem zarządu Ryszardem Szatkowskim który mówi o rozwoju marki Goong i Sorella. We wrześniu swoją premierę będzie miało kolejnych 8 produktów. Kolejna nowość to gotowe dania na tackach. Zatem perspektywy są bardzo obiecujące. Być może ta spółka chociaż obecnie jest mało popularna okaże się czarnym koniem...