• powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~Romek [37.225.49.*]
    I bylby spokoj- kupilby ich jakis mobile developer i bylby wreszcie jakis konkret. Siedze tu prawie 5 lat i drugiej takiej lipy nie widzialem...
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~Rado [176.115.87.*]
    Romek, cierpliwości. Serial Cleaners wydaje się być krokiem naprzód. Szkoda, że jeszcze nie pokazali konkretów, czekam na nie.
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~Polonista [188.147.59.*]
    To jak już siedzisz pięć lat to czekaj. Tyle im zajęło żeby zmienić jakość gier, które robią. Już jesteśmy na ostatniej prostej.
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~Romek [37.225.49.*]
    Wciaz sa to niestety gry bardzo niszowe. SC powaznie wg mnie nadalby sie do grania na telefonie
    Mi się koncept podoba. Szkoda tylko, że jeszcze żadnych konkretów. Może w tą grę nawet sam zagram, bo mi ją mój komputer staruszek uciągnie. Kiedy był reveal jakoś w czerwcu 2020?
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~Wwl [5.173.144.*]
    Od dawna piszę że prezes do wymiany.
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~Polonista [83.7.207.*]
    Piszą takie partacze jak ty. Nie znasz człowieka to siedź cicho trollu.
    5 lat a cena poniżej emisyjnej. To mi wystarczy żeby oceniać prezesa bardzo negatywnie. Brak planu rozwoju firmy, no bo jaki on ma pomysł na rozwój?
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~RT [81.15.175.*]
    jaka BYŁA CENA EMISYJNA???
    2 zł
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~Sigursen [212.59.238.*]
    1 zł
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~RT [81.15.175.*]
    wychodzi na to ze 1zl
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/iFun4All-pozyskal-2-2-mln-zl-z-emisji-na-przelomie-II-i-III-kw-debiut-na-NewConnect-3534801.html
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Co nie zmienia faktu że jak na gamedev to spółka słaba... Od czasów ATH a to było jakieś 4 lata temu nie potrafiła się zbliżyć do tego, nieudane pomysły, brak sensownych gier, imo zgadzam się wyżej że gry typu SC czy Vampire to nie jest target na PC. Na mobile się już bardziej nadaje. Ja Wam dobrze radzę sprzedać śmiecia tuż przed samą premierą SC2 i dać sobie spokój z tą spółką. Każda inny game dev dawał większy zarobek przez ten okres niż DDI. Najbardziej rozczarowuje że przez 5 lat wydali tylko SC oraz wampire z dodatkiem. Jak na taki okres to lipa. Gra planszowa nie wypaliła, ta gra przeglądarkowa dla MS to dostali na waciki. Zaraz zleca się fanatycy DDI i będą trollowac że się nie znam na inwestowaniu i samej spółce ale prawda jest taka że na dzień dzisiejszy jest więcej negatywnych "osiągnięć" niż pozytywnych.
    I dlatego drogi makabro jest czas na kupowanie, a nie sprzedawanie :)
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~ja [89.64.107.*]
    Halls of Horror - gra video dla Microsoft na platformę mixer przyniesie jeszcze wiele pieniędzy ,gdyż owszem była to gra na wyłaczność dla Microsoft ale prawa do dochodów ( części na równi z Microsoft ) miał i ma nadal Draw Distance - ,gra zniknęła nie z winy DDI a z powodu likwidacji Mixera prze Microsoft i pozbawiła dochodów ( jak na razie ) DDI , ALE TA GRA JEST ZBYT DOBRA I WEDŁUG MNIE NIEDŁUGO WYPŁYNIE .
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    Piszesz dzień dzisiejszy...to pierwszy błąd.
    Nie ogarnąłeś, że właśnie teraz słabo naganiasz...to drugi błąd.
    Nie wiesz jak wygląda Serial Cleaners w akcji...to trzeci błąd.
    Nie wiesz jaki plan ma DDI na grę po SC...to czwarty błąd.

Powodzenia ;) tyle już tu naganiasz, a ja zdążyłem dwukrotnie więcej kupić niż miałem rok temu. Cierpliwie czekam i jestem pewien, że zniechęciłeś swoimi bredniami tyle osób, że teraz droga otwarta do mega zysków, bo jak się już będzie dziać to nagle się zlecą spóźnieni xD dzięki za robotę. Jesteś mistrzem hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha

• Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~ja [89.64.107.*]
    Halls of Horror - gra video dla Microsoft na platformę mixer przyniesie jeszcze wiele pieniędzy ,gdyż owszem była to gra na wyłaczność dla Microsoft ale prawa do dochodów ( części na równi z Microsoft ) miał i ma nadal Draw Distance - ,gra zniknęła nie z winy DDI a z powodu likwidacji Mixera prze Microsoft i pozbawiła dochodów ( jak na razie ) DDI , ALE TA GRA JEST ZBYT DOBRA I WEDŁUG MNIE NIEDŁUGO WYPŁYNIE ..
    One more level, studio podobnej wielkości do DDI w półtora roku robi świetnego ghostrunnera. A ci przez 5 lat bawią się w gaming i robią pseudo gierki dla nikogo. To jest właśnie różnica klas, wizji i samego zarządu.
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    Puszczaj jutro pkc te akcje i nara. Koniec pieśni.
  • Re: powinni sie sprzedac, jak Infoscan Autor: ~JA [89.64.107.*]
    Mówię wam DDI Ma prawa do tej gry i zysków z tej gry nieograniczone czasowo . byliby nieodpowiedzialni gdyby zrezygnowali z czerpania profitów z wspaniałej produkcji , na mixerze mieli czasami ponad milion wejść w jednym momencie .

KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO

Raport bieżący nr
    2018
    /
    9

Data sporządzenia:
    2018-06-18

Skrócona nazwa emitenta

IFUN4ALL SA

Temat

Zawarcie istotnej umowy produkcyjnej z Microsoft Corporation

Podstawa prawna

Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne.

Treść raportu:

Zarząd Spółki iFun4all S.A. informuje, iż w dniu 17.06.2018 r. powziął informację o podpisaniu przez Spółkę istotnej umowy z Microsoft Corporation, mającej za przedmiot produkcję nowej gry przez Spółkę.
    Na podstawie w/w umowy Emitent wyprodukuje grę, która ukaże się na zasadzie wyłączności na platformie streamingowej Mixer, należącej do Microsoft Corporation. Za wykonanie prac produkcyjnych Spółka otrzyma od Microsoft Corporation wynagrodzenie. Spółka pozostaje właścicielem praw autorskich do przedmiotowej gry.
    Współpraca przewiduje również zapewnienie przez Microsoft Corporation wsparcia marketingowego i technologicznego projektu.
    Zasady współpracy pomiędzy Emitentem i Microsoft Corporation nie odbiegają od warunków rynkowych.
    Produkcja projektu zgodna jest z opublikowaną strategią biznesową Spółki na 2018 r.
    Premiera w/w gry planowana jest w 2018 r.

Spółka cały czas jest właścicielem praw autorskich do gry Halls of Horror, informacje o dzieleniu się zyskami z tej gry powziąłem z innych źródeł które postaram się odnaleźć i przesłać Najprawdopodobniej był to wywiad prezesa tyczący się podpisywanej z Microsoft'em umowy na tą grę.

[x]
DDISTANCE 0,00% 0,13 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.