Dnia 2021-02-13 o godz. 01:19 varciasz napisał(a): > Niewiele jest tak bardzo niedoszacowanych spółek >
pełna zgoda gdyby wróciła na ciągłe, może cośby drgnęło, choć trzeba pamiętać że kiedyś na ciągłych ona była i nikt się nie interesował od kwietnia jest szansa na zmianę systemu notowań rozum podpowiada, że 30 zł to minimum, ale giełda rzadko ma coś wspólnego z rozumem...
tak ewidentnie wyniki szykowane pod przejęcie. Dużo lepsze niz poprzednio. Brawo, tanio skóry nie oddadzą, A może wypłacą dywidendę przed sprzdażą. To jest warte min 2 razy tyle. A ja głupi sprzesałem 2000 po 10 zł i się cieszyłem jak głupi, że mi się po 2 latach udało wyjśc na duży plus. Drugiej dwójki nie oddam za mniej niż 30, czego i Wam życzę. Wytrzymaj jeszcze trochę.
Zgodnie z Regulaminem Alternatywnego Systemu Obrotu par. 9, ust. 9 - "w przypadku zawarcia nowej umowy z Animatorem Rynku,OrganizatorAlternatywnego Systemu może postanowić o notowaniu instrumentów finansowych danego emitenta w systemie notowańciągłych lub w systemie notowań jednolitych z dwukrotnym określaniem kursu jednolitego, jednak nie wcześniej niż od dnia wejściaw życie nowej umowy z Animatorem Rynku."
Zatem nie jest powiedziane, ze będzie to z początkiem miesiąca czy kwartału. KLuczem jest zawarcie umowy z animatorem rynku. W bieżącym kwartale będą w spółce podejmowane decyzje w tej kwestii. Oby to były decyzje pozytywne. Jeśli ktoś chce się dowiedzieć węcej w tej kwestii niech pisze na maila podanego w korespondencji dla inwestorów.