• Mega raport !!!!!!!!!!!!! Autor: ~Zibi [5.173.137.*]
    Obstawiam bardzo dobry raport .
    Będzie podobnie jak na Genxone .
    Tam niektórzy obstawiali kiepski raport .
    Kiedy mają zarabiać jak nie teraz .
    Mam akcje po równo Blirta i GX1.
  • Re: Mega raport !!!!!!!!!!!!! Autor: ~Qb [91.231.25.*]
    Nie ma innej opcji. GX1 daje mi przyjemny zysk i to samo obstawiam na Blirt bo siedze juz od kilku miesiecy i czekam cierpliwie sporym pakietem :) nie oddam przed raportem ani chwile po. Tu na spokojnie 45-50 wleci !!!
  • Re: Mega raport !!!!!!!!!!!!! Autor: ~dlaczegoRaport_up [5.60.81.*]
    dlaczego spodziewacie sia zaskoczenia w raporcie za Q4. Do tej pory podawali rzetelne prognozy wyników, a potem raporty to potwierdzały. Prognozowane wyniki sa bardzo dobre, co więc powoduje, że teraz spodziewacie się realizacji jeszcze wyższej . Prognoza z 4 stycznia 2021 - rok/rok >1000%.
  • Re: Mega raport !!!!!!!!!!!!! Autor: ~One2 [89.64.19.*]
    Cięzko przewidzieć jak zachowa się kurs, bo wyniki szacunkowe są już wszystkim znane i żadnego zaskoczenia nie powinno być. Niepokoi trochę to, że kurs wpadł w marazm i nie bardzo wiadomo w którą stronę poleci.
  • Re: Mega raport !!!!!!!!!!!!! Autor: ~Lucek [178.36.227.*]
    Raport dobry.a kurs w miejscu się kusi od dłuższego czasu
  • Re: Mega raport !!!!!!!!!!!!! Autor: ~One2 [89.64.19.*]
    Raport nawet bardzo dobry, przynajmniej ten szacunkowy. Wiem, że nie ma co porównywać, ale ciekawa sytuacja ma miejsce na GenXone. Dzisiaj został opublikowany świetny raport, ale nijak przekłada się to na wzrost kursu. Przy tego typu imprezach często ma miejsce realizacja zysków. Więc nie rozpalałbym się do czerwoności na myśl o tym, że tu zaraz rakieta odpali. Z takimi tytułami postów lepiej poczekać do opublikowania raportu.
  • Re: Mega raport !!!!!!!!!!!!! Autor: abesiak [5.173.233.*]
    Tak jak powiedziałeś Szacunki są znane. To są aż i tylko szacunki! Po za tym patrzysz tylko na wynik a pomijasz resztę równie ważnych informacji? Jak się skupiasz tylko na tym to życzę powodzenia... Z resztą od końca stycznia kurs idzie bokiem. Rynek czeka. Na co więc, skoro są znane szacunki? Spółka nie bez powodu od dłuższego czasu milczy. Mam nadzieję, żę w raporcie znajdę odpowiedzi. Z resztą jest wiele przesłanek, że może być ciekawie. Czekam z niecierpliwością :)
  • Re: Mega raport !!!!!!!!!!!!! Autor: ~Kuba_Rozpruwacz [89.70.153.*]
    Na gpw i nc masz setki spolek, do tego masa innych instrumentow, surowce, waluty, krypto, etfy itd.
    Kowalski codziennie ma tyle opcji, ze nietrudno nie wyluskac jakiejs prognozy, nikomu nic nie mowiacej nazwy spolki.
    Jestem przekonany, ze kazdy z nas ogarnia kilka, moze kilkanascie spolek i tyle.

A raport po opublikowaniu jest komentowany, analizowany przez wiele branzowych i niebranzowych mediow.
    Wystarczy, ze znajdzie sie na wallu kilku kluczowych i zwroci na siebie uwage tylko czesci z graczy i przy tak malym FF to wystarczy.
    Nie mowiac o tym ze jakas znana i madra glowa z druga, beda powaznie kiwac na slowo Blirt.
    Amerykanie doprowadzili to do mistrzostwa.
    Ale sa tez inne powody, o ktorych juz tu bylo.

• Re: Mega raport !!!!!!!!!!!!! Autor: ~Pati [91.227.159.*]
    Na forum ,to trzeba w kółko powtarzać jedno i to samo ,ludzie tak szybko zapominają po co kupili daną spółkę.
    Więc oficjalny raport z wyliczonym zyskiem , bo (głównie na to czekamy) i informacje co słychać w spółce , jakie ma plany ,itp są bardzo ważne. Właściwie jesteśmy już w połowie I kwartału ,też bardzo ważnego pod względem działalności spółki .
    A obiecalas do poniedzialku...
    :)))
  • Re: Mega raport !!!!!!!!!!!!! Autor: ~Pati [91.227.159.*]
    Z natury jestem gadułą ,więc nie wytrzymałam. Ale już piątek ...to prawie jak poniedziałek ! :))
    ;)
  • Re: Mega raport !!!!!!!!!!!!! Autor: ~Gepeto [37.47.49.*]
    Bardzo dobry raport! Myśle ze chwila i rynek dostrzeże tu potencjał
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.