Dnia 2021-02-12 o godz. 17:10 ~enzo1962 napisał(a): > Zamienił stryjek siekierkę na kijek,tutaj coraz trudniej coś dokupić to po co wychodzić z pmp,a cena akcji nie do określenia .
nie wkładaj wszystkich jajek do jednego koszyka >>>>mam ok.20 spółek<<<<
Banki moim zdanie do wyjasnienia sprawy z przewalutowaniem frankowiczów to duże ryzyko. A BOS to chyba ma cos za uszami w sprawie jednej giełdy krypto, na której wg amerykanów prano pieniądze. Tak gdzieś czytałem.. Ja bym mtego nie dotykał. Pamapol pięknie idzie i czekamy na wyniki albo chociaż jakies dane wstępne, jak podali na Wiltonie. Tylko widać nie podają bo chcą jeszcze kupić więcej towaru w niskich cenach. JS
Ja trochę inaczej ,skupiam się max na 3 spółkach każda z innej branży,teraz to pmp po raz chyba trzeci, pozbud od marca 2020r ,no i szukam chwilowej okazji ,wkładając ok połowę kasy z możliwością dokupywania na korektach .
Dnia 2021-02-12 o godz. 17:10 ~enzo1962 napisał(a): > Zamienił stryjek siekierkę na kijek,tutaj coraz trudniej coś dokupić to po co wychodzić z pmp,a cena akcji nie do określenia .
Dnia 2021-02-14 o godz. 22:24 ~Maarc napisał(a): > To już wolę Alior. Cena 17zl z perspektywą powrotu na min. 30-40 zl. No i mają za sobą PZU...
mam i to (alior średnio po 17,07 :DDD) ale pomyśl ile kasy potrzeba by BOŚ znalazł się na 10 zł (wg mnie ze 2-5mln zł) a ile by Alior był po powiedzmy 30 zł (pewnie ze 70-100mln zł)
Dnia 2021-02-15 o godz. 19:23 ~Zenon napisał(a): > John... pamiętam jak sie szczyciłes że sprzedales polimex po 2,4 ....
po czym odkupiłem w okolicy 1,9-2zł chciwość zgubiła :( ostatni sprzedałem po 3,1 :( ale pisałem również , że o portfelu nie stanowi PMP a np. Polimex mocno nabrany po 1,35-1,6 (stanowił z 15%) nie udzielam się tam już bo nie mam :(
Dnia 2021-02-15 o godz. 23:24 ~Zenon napisał(a): > Ja siedzę dalej tam i tu...A jak Lubawa?
kupiona znów po 1,39 , nie załapała się na sprzedaż po 1,52 >>> za słaby reflex był :DDD<<<< ale to zakup tak detaliczny , że nawet wstydzę się tej ilości , niech leży , może 1,8-2 zł doczeka a jak nie to sprzedam nawet po 1,2 zł
Dnia 2021-02-16 o godz. 13:24 ~Zenon napisał(a): > Czy nie uważasz , że lubawa to jak "stary pamapol" ...czyli główny udziałowiec robi wszystko by notowania nie rosły?
za krótko tu jestem i dobrze na niej w ub. roku zarobiłem >25k zł choć na PMP sporo więcej :DDD na tzw. freee ridingu (może nawet kurs uratowałem ?) :DDDD