• Liczba postów Autor: ~Czaj [89.64.49.*]
    Niesamowite, jak były spadki po kilka procent to co 5 min widziałem nowe posty. Teraz nagle cisza... a mamy procentowe wzrosty większe jak spadki.
    Myślę, że wrócimy wysoko :)
  • Re: Liczba postów Autor: ~Pawcik [5.173.40.*]
    Wrócimy, ale jescze nie teraz. Rynek oczekiwać będzie jeszcze szczegółów z raportu za 4 kwartał i dobrych wyników za 1 kwartał 2021. Na to trzeba jeszcze trochę poczekac. Jak te dwie rzeczy dopiszą i trafiłaby się jeszcze jakaś mocna umowa to może nawet udałoby się zmierzać w kierunku tych 40zl... a już na pewno ponad 30. Wg mnie na chwilę obecną będzie konsolidacja na poziomach 20+
  • Re: Liczba postów Autor: peter7712 [93.175.161.*]
    Też jestem tego zdania. Obecnie walczymy o 20+ . Wybicie po raporcie, ewentualnie niedługo przed. Chyba że wpadnie jakaś umowa w espi to wcześniej.
    Wszystko co powyżej to będzie miła niespodzianka. Najważniejsze że została rozbita narracja troli spadkowych, ponieważ zaczynała przenikać na poważniejsze grupy.
  • Re: Liczba postów Autor: ~Meth [83.26.238.*]
    Wszystko jest na dobrej drodze, nie spieszymy się... ja mogę tu być nawet 2026. Pozdrawiam.
  • Re: Liczba postów Autor: peter7712 [93.175.161.*]
    Ja niestety muszę coś do kwietnia sprzedać, żeby zapłacić podatek. Ale na dzień dzisiejszy wszystko wskazuje na mlsystem, ten square games lub 11bit. Ale jeżeli przebije do tego czasu 35, a inne spółki gwałtownie nie wzrosną rozważę również część geo.
  • Re: Liczba postów Autor: ~Meth [163.116.178.*]
    No to ML system Ci wjechał Peter ;)

• Re: Liczba postów Autor: ~Terminator [89.64.12.*]
    Grubo tam się zrobiło. Gratulacje dla posiadaczy-).
    Ale spokojnie tu też będzie dobrze. Dobrych wyników się nie zakrzyczy, ponieważ to wartość najwyższa na giełdzie, reszta to tylko plotki-;

• Re: Liczba postów Autor: peter7712 [5.172.255.*]
    Szkoda że mam tak mało. Ale jeszcze czekam na drugie widły. Obym się nie pomylił.
  • Re: Liczba postów Autor: ~Tak [89.64.64.*]
    Będziesz miał jeszcze okazję do zakupu po taniości, dzisiaj wszystkie przeze mnie obserwowane spółki świecą się na czerwono
  • Re: Liczba postów Autor: peter7712 [5.172.255.*]
    To było w odpowiedzi do Meth i nie dotyczyło ani dokupowani ani geo.
[x]
GEOTRANS 0,80% 5,04 2026-05-27 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.