Niesamowite, jak były spadki po kilka procent to co 5 min widziałem nowe posty. Teraz nagle cisza... a mamy procentowe wzrosty większe jak spadki.
Myślę, że wrócimy wysoko :)
Wrócimy, ale jescze nie teraz. Rynek oczekiwać będzie jeszcze szczegółów z raportu za 4 kwartał i dobrych wyników za 1 kwartał 2021. Na to trzeba jeszcze trochę poczekac. Jak te dwie rzeczy dopiszą i trafiłaby się jeszcze jakaś mocna umowa to może nawet udałoby się zmierzać w kierunku tych 40zl... a już na pewno ponad 30. Wg mnie na chwilę obecną będzie konsolidacja na poziomach 20+
Też jestem tego zdania. Obecnie walczymy o 20+ . Wybicie po raporcie, ewentualnie niedługo przed. Chyba że wpadnie jakaś umowa w espi to wcześniej.
Wszystko co powyżej to będzie miła niespodzianka. Najważniejsze że została rozbita narracja troli spadkowych, ponieważ zaczynała przenikać na poważniejsze grupy.
Ja niestety muszę coś do kwietnia sprzedać, żeby zapłacić podatek. Ale na dzień dzisiejszy wszystko wskazuje na mlsystem, ten square games lub 11bit. Ale jeżeli przebije do tego czasu 35, a inne spółki gwałtownie nie wzrosną rozważę również część geo.
Grubo tam się zrobiło. Gratulacje dla posiadaczy-). Ale spokojnie tu też będzie dobrze. Dobrych wyników się nie zakrzyczy, ponieważ to wartość najwyższa na giełdzie, reszta to tylko plotki-;