Czesc, jak sadzicie, warto aby teraz wejsc w tę spółkę? Kapitalizacja jest niska, przychody systematycznie rosną(aczkolwiek w skali 10lat jest to 50% i przy niskim odniesieniu nie wygląda to za bardzo rewelacyjnie), nie mają dużego obciążenia jeżeli chodzi o kredyty oraz jeżeli chodzi o bilans to wydaje się bardzo ładny. Sama wartosc aktywów pomniejszona o zobowiązania daje nam wieksza wycenę niż jej rynkowa
W 2011 czy tam 2012 spolka mowila o otwarciu nowej linii(jeszcze jak nie byli oczyszczalni w planach), mialo byc 7,5 mln przychodow wiecej. Wszystko jest w raportach, to jest spoldzielnia, darujcie sobie
I te 11k teraz przerzucone przy 1,27..... nic tylko spoldzielnia. Sorry ja tu siedzialem dlugie lata, wychodzilem ponad rok szkoda czasu na takiego gniota to nawet na maila nie raczy odpisac
Ok to Twoja cierpliwość się kończy a moja dopiero zaczyna ;) Wartość wyceny większa niż cena rynkowa jak już wspomniano, mi może leżeć w portfelu ale tutaj coś powinno się zacząć dziać w najbliższym czasie, produkcja przemysłowa rusza to i to będą zlecenia