• Obiektywne opinie o spólce Autor: lenio25 [178.212.155.*]
    Czesc, jak sadzicie, warto aby teraz wejsc w tę spółkę?
    Kapitalizacja jest niska, przychody systematycznie rosną(aczkolwiek w skali 10lat jest to 50% i przy niskim odniesieniu nie wygląda to za bardzo rewelacyjnie), nie mają dużego obciążenia jeżeli chodzi o kredyty oraz jeżeli chodzi o bilans to wydaje się bardzo ładny. Sama wartosc aktywów pomniejszona o zobowiązania daje nam wieksza wycenę niż jej rynkowa
  • Re: Obiektywne opinie o spólce Autor: ~Tadek [193.16.224.*]
    W 2011 czy tam 2012 spolka mowila o otwarciu nowej linii(jeszcze jak nie byli oczyszczalni w planach), mialo byc 7,5 mln przychodow wiecej. Wszystko jest w raportach, to jest spoldzielnia, darujcie sobie
  • Re: Obiektywne opinie o spólce Autor: ~prof [37.190.174.*]
    spójrz o ile wzrosła wartość spółki przez ostatnie 10 lat. I wtedy masz odpowiedź na pytanie.
  • Re: Obiektywne opinie o spólce Autor: ~Tadek [193.16.224.*]
    I te 11k teraz przerzucone przy 1,27..... nic tylko spoldzielnia. Sorry ja tu siedzialem dlugie lata, wychodzilem ponad rok szkoda czasu na takiego gniota to nawet na maila nie raczy odpisac
  • Re: Obiektywne opinie o spólce Autor: ~Mat [83.26.224.*]
    Ok to Twoja cierpliwość się kończy a moja dopiero zaczyna ;)
    Wartość wyceny większa niż cena rynkowa jak już wspomniano, mi może leżeć w portfelu ale tutaj coś powinno się zacząć dziać w najbliższym czasie, produkcja przemysłowa rusza to i to będą zlecenia
[x]
GALVO 8,74% 2,24 2025-09-19 14:11:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.