Co tu dziś taki spokój na kursie? Czyżby kolarze nie mieli akcji, żeby kurs zepchnąć poniżej 14.00 czy tez nikt już nie wierzy w bajki o 11 PLN. Wygląda na to, że nawet 13 PLN będzie trudno osiągnąć.
nie jestem amento i nie mam powodów by jęczyć to że spada i bedzie spadać jest mi na rękę , nie planuje sprzedawać ale może uda się dokupić po wynkach jeszcze dużo niżej, nie mam wiele tego papiera śmieciowego więc przeżyje niech spadnie tam gdzie jego miejsce. Zobczysz że jak pokaże złe wyniki to zejdzie z powrotem 6 zł a ja bedę jeszcze dolewał oliwy do ognia.
Dobry kolarz wyszedł na górce lokalnej lub w okolicy tejże ( powiedzmy na 14,50) i teraz siedzi bez akcji i obserwuje. Teraz absolutnie nie jest moment na wchodzenie. Wchodzi się na trendzie wzrostowym wyraźnym albo po zwale gdy wygląda na to że mamy lokalny dołek. Papier idzie bokiem i nie wiadomo czy się zwali czy pójdzie wyżej
zastanawiam się kto jeszcze kupuje hrpera i po co, czas tej półki dawno minął, nie sądze aby robł to główny włascicielprzy takim długu, teraz spkuła pompuje brastera,kurs urósł z 40 gr na 2,60 zł