• Ruszamy do góry Autor: ~zawiedz [83.24.117.*]
    Mój wewnętrzny barometr mówi mi po dzisiejszej sesji, że od teraz ruszamy do góry. Sam jestem ciekawy czy się sprawdzi. Kto za tym, że tak to proszę łapka w górę.
  • Re: Ruszamy do góry Autor: ~rtomala [94.31.97.*]
    jeden się znalazł co pewnie oddał
  • Re: Ruszamy do góry Autor: ~zawiedz [83.24.117.*]
    Zamykam głosowanie - dziękuję za udział. Wynik: 11 do 1 na to, że zaczyna się silniejszy ruch w górę. A jak nie ruszy? No cóż, nóżka na nóżkę, kawka i do innych zajęć. Rynek zajmie się sam sobą - mnie nie potrzebuje. Pozdrawiam,
  • Re: Ruszamy do góry Autor: ~Arcik [83.142.138.*]
    trzymam kciuki za ruchy w górę... choć przy obrotach (godz 11 i jakieś 70 000PLN) to nie wróżę żadnych skoków powyżej 1%..... tak wieć zapraszam na kawkę i pączusia :)
  • Re: Ruszamy do góry Autor: ~Olin [5.173.27.*]
    Potrzeba impulsu dla tej spółki, dobre wieści, nieoczekiwanie przyszłe zyski, nowa strategia, jakaś fajna publikacja.
    Co ta pożywkę analizie fund i technicznej. A tak cisza przed burzą.
  • Re: Ruszamy do góry Autor: ~Karo [83.30.135.*]
    3LP - miał być to koń pociągowy.
    Rozwija się to? Zarabia coś ?
    Ikeę obsługuje ? Ktoś coś wie ?
  • Re: Ruszamy do góry Autor: ~Abc [195.136.75.*]
    Artykuł z 9.02 na Pulsie Biznesu:

"Analitycy z Biura Maklerskiego mBanku przedstawili kluczowe rekomendacje dla akcji spółek z GPW.
    Na liście walorów z potencjałem zwyżki znalazły się: AC, Asseco Poland, Astarta, Atende, CCC, CEZ, Cognor, Eurocash, Famur, JSW, Kernel, LPP, Lotos, Mo-Bruk, Mangata, MOL, Pekao, Polenergia, PGNiG, PZU, Sygnity, Stalprodukt, Ten Square Games, Tim, VRG oraz Wirtualna Polska."

Link tutaj --------> https://www.pb.pl/26-spolek-z-potencjalem-wzrostu-1107874
  • Re: Ruszamy do góry Autor: ~Janik [83.30.139.*]
    Czas przejść na poziom 25 zł
[x]
TIM 0,00% 50,50 2024-03-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.