• Klepanie dna Autor: ~Trudi [46.204.22.*]
    Wygląda jak uklepane dno, obroty spadają. Ci co mieli oddać już oddali. Potrzeba jakiejś komunikacji ze spółki żeby kurs ruszył.
  • Re: Klepanie dna Autor: ~KoniecBzdur [89.64.125.*]
    Masz rację, oczywiście ale spokojnie, nie bądź narwany;) Daj temu odpocząć niech sobie leży i będzie dobrze ;)

Ja nie spodziewałem się, że dojdę do takich ilości co mam teraz i jestem zajarany na maksa;) Jeść nie woła!
  • Re: Klepanie dna Autor: ~Ziuta [83.22.172.*]
    Moim zdaniem brak komunikacji z zarządu jest błędem. Nic się nie dzieje, nie ma informacji, kurs powoli opada bo tyle okazji na około.
    Tak ja pisałem wcześniej do 23 marca nic się nie wydarzy a po 23... to już zależy od raportu. Ja osobiście obstawiam minus w zysku operacyjnym ale mogę się mylić zdarzało mi się wcześniej. W końcu każdy z nas tutaj spekuluje czy spadnie czy wzrośnie.
  • Re: Klepanie dna Autor: ~Trudi [46.204.1.*]
    Szykuje się otwarcie na 4.5. ktoś wystawił 3500 akcji na kupno ale nie wiadomo czy nie ucieknie przed otwarciem
  • Re: Klepanie dna Autor: ~Keks [37.47.56.*]
    Ziuta, a z ciekawosci - dlaczego, tak merytorycznie patrzac, obstawiasz minus w Q4?
  • Re: Klepanie dna Autor: ~dno [79.184.33.*]
    Czy się odbije?
  • Re: Klepanie dna Autor: ~Ziuta [83.22.172.*]
    Możecie się nie zgadzać z tym co pisze i mnie hejtować ale wygląda że miałem rację co do przewidzenia zachowania kursu.

• Re: Klepanie dna Autor: ~Ass [83.30.88.*]
    Zaczynam sie zastanawiac czy spadnie ponizej 4...
  • Re: Klepanie dna Autor: ~ziuta [83.22.163.*]
    jak tam dno uklepane? buahahaha
    Ostrzegałem to mnie sądami skarżyli, mówiłem że ruch spadnie, mówiłem że brak info = zle info.
    Do raportu nic się nie zmieni bo niby czemu? Moje 3.60 nadal uznaje za aktualną predykcję minimów.
    Coś czuje, że będę co przez niektórych jeszcze przepraszany na tym forum.

[x]
DRAGEUS 0,00% 0,95 2026-05-29 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.