• Photon Autor: ~defo [165.225.206.*]
    Photon to najtańsza spółka w branży na GPW - głupio nie brać ha, ha, ha !!!!!
  • Re: Photon Autor: ~analityk [87.207.86.*]
    bez twojego naganiania pozbierałem ponad 3,8 k. i teraz jestem dziwnie spokojny. pozdrawiam trzeźwo myślących.
  • Re: Photon Autor: ~Takzetak [94.254.213.*]
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/38484007,photon-energy-chce-zwiekszyc-portfel-projektow-pv-w-polsce
  • Re: Photon Autor: ~Zdrowomyślący [46.134.7.*]
    https://gramwzielone.pl/energia-sloneczna/104795/photon-zbuduje-farmy-pv-w-polsce-na-trackerach-i-panelach-dwustronnych
  • Re: Photon Autor: ~Paweł [31.0.181.*]
    Super niech buduje. Sam mam działkę którą zgłosiłem o dziwo się odezwali ale plan zagospodarowania nie robiony od lat i nie uwzględnia u mnie farmy ☹️kurcze jak bym miał finanse to bym dokupił. Ile macie akcji? Ja 950szt.
  • Re: Photon Autor: ~takisegostek [89.174.74.*]
    a co to za newsy, że buduje, że planuje etc. przecież wszystkie spółki PV tak robią, dalej pozostaje mikrusem, który liczy chyba wyłącznie na to, że ktoś go kupi w całości. co on sobą reprezentuje ? z dziesięć płachetków z panelami - w Polsce są już dziesiątki większych operatorów niż ten cały PEN
  • Re: Photon Autor: ~PP [94.232.33.*]
    Ktory to gigant w Polsce posiada większe elektrownie?
  • Re: Photon Autor: ~takisegostek [89.174.74.*]
    Największa elektrownia PV w Polsce jest już większa niż cały PEN. A zobacz, co budują w Zwartowie. Kisiłem się na tym badziewiu od wakacji i na szczęście przy przejściu na główny pchnąłem z niedużym plusem. Wszedłem w PEP.
    Zresztą najlepszą decyzją inwestycyjną było przejście z kasą na giełdy zachodnie, z GPW duży kapitał odpłynął (zobaczcie Blackrock i Franklin - wycofały się). Dziś mam cały zachód na zielono (TUI +12, RIG i UAL 10, EZJ 6, BP i RR ponad 5 %). U nas - dramat, oscyluje wokół zera.
[x]
PHOTON -0,34% 2,93 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.