Kompletny bezruch, to efekt znacznego zebrania FF przez kilku średnich akcjonariuszy. Jest jeden pakiet 600k, jeden 300k - bo te się pokazały. Chyba ktoś się przyłączył zbierając 100k. Inne pakiety trudno wyczuć.
Ruchu raczej nie będzie, bo te sumy szachują się i sondują w obawie przed zasypaniem, a kasy i chęci na zakupy wyraźnie brakuje. Super wynik to podjazd na 1,55 ( może wyżej, jeśli zysk będzie wyższy niż milion ). Wynik niższy niż milion to obsuwa na 1,2 Strata to ruch na złotówkę. Tak to widzę :)
Mimo złośliwej połajanki podtrzymuję wcześniejszą opinię. Zysk poniżej miliona będzie rozczarowaniem. Zysk na poziomie miliona to status quo. Zysk na poziomie 1-1,5 mln to ruch na 1,55 ( może wyżej - choć bardzo w to wątpię ).
Jak prezes dzień przed publikacja wyników mówi do przeciwników ze jako dodatek do premii poleca akcje sobie kupić i czekać na miłe niespodzianki to nie dziwie się ze rośnie...
Ja jestem źródłem, właśnie dziś dobrałem sporo papieru i czekam z rękami pod dupą. Wiem, ze sporo innych pracowników tez tu zagląda to może potwierdza moje słowa