Nie słuchajcie tych dzbanów. Podprogowo naganiają na spadki nawet do absurdalnych 42zl ten cały Tomek nie ma żadnej wiedzy technicznej tylko wróży z fusów. Chytrusy chcą odkupić taniej i próbują u was wywołać ruch „chrzanię to, sprzedam teraz i odkupię taniej”. Jest bliżej niż dalej, dla nowych na papierze Carbon lubi odpalić nagle +30% i nie zdążysz odkupić akcji.
Ja mam akcje od dawna pewnie dluzej niz Ty. A nie chce wywolac zadnej paniki widze co sie dzieje.
Jesli teoja wiedza techniczna jest lepsza to smialo. Ja mowie co ja uwazam ze bedzie jesli spelnia sie przeslanki. Swieca z 52 na 76 totalnie zanegowana. Jesli popytu nie nedzie to 5x jest mocno prawdopodobne.
Zauwaz tez ze od dwoch tyg sa nowi duzi gracze i to oni rozgrywaja scenariusz. Chcialbym sie mylic a jak zawsze zobaczymy za jakis czas ktory scenariusz sie zrealizowal.
Poczytaj moje wczesniejsze wypowiedzi przed nastepnym atakiem ad persona to bedziesz wiedzial ze nie jestem zadnym naganiaczem i jestem tu dlugo.
Przy tak mizernych obrotach analiza techniczna nie ma zastosowania.Wróżenie z fusów.Jedno duże zlecenie może wszystko wywrócić do góry nogami.Czekamy na konkrety i wtedy okaże się w jakim punkcie jesteśmy.
Wowa teoretycznie tak. Tylko zobavz ile trwa czekanie. Niektorym juz nerwy puszczaja co widac po wpisach.
Obroty wzrosly znacznie od kilku tygodni i spadki. To nie drobni generuja caly ruch. Popyt jest za maly zeby zmienic kierunek. Bedzie spadac co widac chocby dzis. Rano ponad 300 akcji pkc i chwile kurs urusl do 67 zleceniem 20 sztuk i juz mamy powrot na 63. I beda zbijac dalej. Przykro mi to pisac bo mam akcje i zalezy mi na wzroscie ale nie bede sie oszukiwac. Test 5x a potem sie zobaczy.
Nerwy puszczają bo poniekąd mają rację ci co narzekają na komunikację. Jest prawie połowa lutego a nic nowego nie mamy w temacie WH jak i premiery Wizardow na Q2. Carbon pewnie robi spokojnie swoje ale od czasu do czasu mógłby rzucić jakiś informacyjny ochłap dla uspokojenia. Czekam cierpliwie dalej ale nogami przebieram :)
Masz racje. Tylko znowu zobacz kilka dni temu informacja o 200 tys sprzedazy i zamkniecie na minusie.
Uwazam ze zadne info nie podniesie kursu i wyniki tez nie. Musialby byc jakis trailer i naprawde wygenerowac solidny popyt. Poki co walka trwa dalej.
Juz nie bede pisac na razie zeby nie denerwowac spolecznosci bo nie o to chodzi. Czekam spokojnie na dalszy rozwoj wydarzen juz czekam wiele miesiecy wiec powinno byc blizej niz dalej.
Pełna zgoda. Pojedyncze infa nie rozbujają kursu znaczący sposób, ale z pewnością uspokoją inwestorów, że wszystko podąża w dobry kierunku, a im dłuższe milczenie tym więcej domysłów. Kamienie milowe będą przekraczane przy konkretnych zdarzeniach, GPW, Premiera WH czy nowy projekt poza tym będzie raczej kiszonka jak na lokacie.
Jakby ktos chcial kupic to mogl smialo kupowac na gornych zawsze zlecenie na ok. 1.3 mln do wziecia. Chetnych brak wiec mowienie ze jednym duzym zleceniem... jedno duze zlecenie moze zrobic gruby ale to on zdecyduje czy i kiedy.