Możemy zgadywać przy pomocy jakiego podmiotu rozpoczną budowę farm ? Mamy wysokie obroty na spółce od kwietnia z chwilami na odpoczynek - myślę że może ujawnić się nowy akcjonariusz ? Takie zbieranie w dłuższym okresie pasuje do Pana Ciszewskiego ??? Co myślicie?
Dzisiaj ostatni dzień żeby po taniości sprzedać, a dla drugich po taniości kupić .Jeśli wasze plotki się potwierdzą to faktycznie przystanek 50 gr zostanie zmieciony.Ja uważam i przypuszczam że będzie info o kontrahencie aczkolwiek prezes może zrobić inaczej?
To co, mamy zapiąć pasy??:) Oby,oby, bo postawiłem na Present24 a pozbyłem się Brasa, co prawda na górce i ze sporym zyskiem ale widzę co teraz się tam dzieje i chyba za wcześnie:( umowa przedwstępna podpisana na zakup 140h gruntu pod farmy.:(:( ahhh, te decyzje
Pośmiać się, tak jak na 4mass, innogene czy inne losowe krzaki które pompujecie bez sensu. Może trafi się okazja do jakichś kółek, więc warto takie śledzić, ale póki co nie ma ruchu za bardzo. Do tego zgodnie z przepisami do wczoraj powinien się tu pojawić raport z obecnością na walnym, więc już kombinują, a jeszcze nawet dobrze nie zaczęli. Na IGN przynajmniej wydali kilka wiarygodnych ESPI zanim zaczęły wypadać trupy z szaf.