Dnia 2021-02-10 o godz. 02:57 ~Knur_junior napisał(a): > Mówiłem że tato już nie prowadzi tej spółki
To pokaż cwaniaczku komunikat, że ten spocony knur sprzedał swoje udziały ? ... oraz za ile/ po ile je ( ponoć ) sprzedał ? No pokaż !!! Po prostu udowodnij, że je sprzedał i pokaż komunikat !
Nie ma takiego komunikatu ! Nie ma takiego komunikatu, bo wredny, podstępny knur wcale nie sprzedał tych milionów akcji, które sam sobie dał za darmo ! on je "przekazał", "wypożyczył", "użyczył", "dał na przechowanie", "dał w zastaw", ... itd.,itd. = obojętnie jak to nazwiemy... Stary numer knura. ... Ale w każdej chwili może je mieć natychmiast z powrotem ! Dlatego knura nie ma oficjalnie w akcjonariacie !
Ale w każdej chwili może je mieć natychmiast z powrotem ( bo ich wcale nie sprzedał ). ... i wtedy walnie na rynek milion, dwa miliony, trzy miliony akcji... po PKC przez kilka dni. Kurs spadnie o kilkadziesiąt procent... A wtedy wy naiwniacy dopiero gały pootwieracie ... i puszczą wam zwieracze... a on i tak zarobi, bo akcje ma za darmo.
Popatrzcie sobie np. na Atlantisa , albo na inne g..., które knur posiada albo posiadał.
Co za brednie zobacz jakie firmy objęły nowa emisje i w zamian za co za 100% udziały i przelicz ile teraz Patrowicz bedzie miał udziału ? umiesz liczyć !!!!!
Skończcie pisać bzdury że to Patrowicz a jego TU praktycznie NIE MA .
Dnia 2021-02-10 o godz. 17:38 ~Jak napisał(a): > Co za brednie zobacz jakie firmy objęły nowa emisje i w zamian za co za 100% udziały i przelicz ile teraz Patrowicz bedzie miał udziału ? umiesz liczyć !!!!! > > Skończcie pisać bzdury że to Patrowicz a jego TU praktycznie NIE MA .
Bredzisz O wiele lepiej wiem niż ty co to za firmy. Kłamiesz / nieprawda, że go nie ma ! Pokaż komunikat, że ( ponoć ) sprzedał swoje udziały i po ile ? Po prostu pokaż tylko komunikat !
Knur nic nie sprzedał a ty bzdur nie wypisuj ... i pokaż po ile ( PONOĆ ) knur sprzedał te miliony akcji, które miał ( za darmo ).
Dnia 2021-02-10 o godz. 18:39 ~Operator napisał(a): > Temida, podziel się tym co masz. Co Ty wąchasz, że tak odlatujesz? Żyjesz w innym wymiarze?
To może ty cwaniaczku podasz mi kiedy to ponoć knur i za ile sprzedał tek kilka milionów akcji, które miał ( za darmo ) ? Przecież to takie proste. Takiego prostego komunikatu ty też nie możesz mi podać ? ( Nic dziwnego, bo knur nigdy nie sprzedał ani jednego swojego udziału w resbudzie )
Albo podaj mi ilu pracowników zatrudnia resbud ? ( podpowiem ci : ani jednego )
Albo napisz mi, co zrobił ( wybudował ) resbud w ciągu ostatnich kilku lat ? ( też ci podpowiem : Nic ! nawet budy dla psa nie wybudował )
To pokaż mi może raport za III kw. 2020 r ? ( nie ma takiego, nawet takiego ze stratą 100 mln zł )
A ile resbud zarobił w ciągu ostatnich kilku lat, od kiedy go przejął knur ? ( podpowiem ci : NIC - same straty i ciągle rosnące długi )
To może powiedz mi, kto/ jaka firma jest audytorem resbudu ? ( podpowiem ci : nikt / żadna a audytorów było już chyba dwudziestu - wszyscy uciekli i nie chcą mieć z tym knurem nic wspólnego )
No super "firma" ( z knurem, która nic nie robi a więc i nic nie zarabia, bez pracowników, bez raportów kwartalnych, bez audytora, bez ... ) No i "warta" miliony.
Dnia 2021-02-10 o godz. 19:05 ~Temida napisał(a): > Dnia 2021-02-10 o godz. 18:39 ~Operator napisał(a): > > Temida, podziel się tym co masz. Co Ty wąchasz, że tak odlatujesz? Żyjesz w innym wymiarze? > > To może ty cwaniaczku podasz mi kiedy to ponoć knur i za ile sprzedał tek kilka milionów akcji, które miał ( za darmo ) ? > Przecież to takie proste. > Takiego prostego komunikatu ty też nie możesz mi podać ? > ( Nic dziwnego, bo knur nigdy nie sprzedał ani jednego swojego udziału w resbudzie ) > > Albo podaj mi ilu pracowników zatrudnia resbud ? > ( podpowiem ci : ani jednego ) > > Albo napisz mi, co zrobił ( wybudował ) resbud w ciągu ostatnich kilku lat ? > ( też ci podpowiem : Nic ! > nawet budy dla psa nie wybudował ) > > To pokaż mi może raport za III kw. 2020 r ? > ( nie ma takiego, nawet takiego ze stratą 100 mln zł ) > > A ile resbud zarobił w ciągu ostatnich kilku lat, od kiedy go przejął knur ? > ( podpowiem ci : NIC - same straty i ciągle rosnące długi ) > > To może powiedz mi, kto/ jaka firma jest audytorem resbudu ? > ( podpowiem ci : nikt / żadna > a audytorów było już chyba dwudziestu - wszyscy uciekli i nie chcą mieć z tym knurem nic wspólnego ) > > No super "firma" > ( z knurem, która nic nie robi a więc i nic nie zarabia, bez pracowników, bez raportów kwartalnych, bez audytora, bez ... ) > No i "warta" miliony.
100 / 100
jemu już nikt ręki nie podaje ! , a co dopiero swoje pieniądze !!!! facet zbanowany na całego w swoim środowisku - jak jego spółki ! .....a , wieprzem wieje na całego , tfuuuuu !
Te naganiacze ciągle jedno jak katarynki ciagle knur i knur czyżby w oborze byli i brakuje im knura ? a ja wam proponuje iść na spacer .
Tylko jedo napiszę czytać komunikaty.