Chyba z punktu widzenia niepoprawnego optymisty. Przecież to aż śmierdzi na odległość. Niech wam jeszcze zrobią dodruk, tak jak zapowiedział łysy i dopiero ajwaj będzie zabawa.
A kto mówi, że mam? Poszło po 1,7x. Zainteresowałem się, co będą mieć do powiedzenia na Investor Day i nie zawiodłem się. Nie powiedzieli nic, po za ściemnianiem. Kto nie oglądał, ten nic nie stracił.
Sam zadałem kilka pytań. Jeśli spadnie poniżej 90 groszy, to chętnie podkupię. A jeśli emisja będzie z prawem poboru, o co pytałem, to będą musieli podbić kurs żeby leszcze się zapisały.
Nie pij tyle. Od zmieniania nicków, wyzywania innych akcjonariuszy i wrzucania tego samego śmiesznego wykresu nie urośnie. Gdybym chciał dołować spółkę, to nie zadawałbym pytań na dzisiejszym webinarze, bo posiadam akcje ale ze średnią poniżej 90 groszy. Kupiłeś chociaż "Psycho Wolf" za dwie dyszki? Bo niestety przyznali że sprzedali tylko kilkaset sztuk. Oglądałeś chociaż dzisiejszą prezentację? Czy tylko marudzić potrafisz? I zaprzestań osobistych wycieczek, bo umyślnie ustawię swój pakiet na sprzedaży jakieś 30 groszy niżej niż kupowałeś, a wiem po ile, bo już się wygadałeś parę razy i będziesz miał dołowanie.
po mojemu to powinno lekko wystrzelić w rejony 5zł. tego nie da się ukryć, wykres jest wręcz piękny przed silnym wybiciem ze 3 letniej konsolidacji link
Jeżeli na podstawie takich analiz podejmujesz decyzje inwestycyjne, to nie dziwię się że wisisz tutaj na haku i musisz naganiać w prymitywny sposób. Wstawiasz ten sam badziew z kreską z painta już dobre pół roku i nic z tego nie wynika poza pośmiewiskiem które z siebie robisz. I na przyszłość nie pisz jak pijesz, bo za wczorajsze groźby to nawet prokurator mógłby cię odwiedzić, nerwusie.