Ciągle powtarzanie ze bedzie mega raport, raczej moze odnieść odwrotny skutek. Czesc moze sie póżniej poczuc zawiedziona nawet jak raport bedzie dobry. Widze ze wszyscy rozpamiętują tu ostatnia podbitke do 25 jako ze nie rośnie dalej bo "pewna" osoba sprzedala spory pakiet, a ja nabieram przekonania ze ta podbitka była raczej pod sprzedaz tego pakietu. Po raporcie kurs moze sie zachować różnie wiec proponuje troche dystansu. Pozdrawiam
Przy rozbudowie zakładu i zwiększeniu produkcji co się już zaczęło było espi, patrząc na zapotrzebowanie na współczynniki, wystarczy poczekać a ja mam czas...
Testy beda dlugo w użyciu, wiec zyski beda i to spore. https://niezalezna.pl/379732-brytyjczycy-jesienia-zaszczepia-sie-ponownie-boris-johnson-to-moze-byc-konieczne
Chyba najbardziej ja rozpamietuje, wiec nasmaruje, ale krotko. :) Miki, propsuje. Zalozenie, ze podbitka byla pod pakiet, podoba mi sie, bo po prostu jest to inna niz teraz zakladam. Uznalem kiedys, ze mniej za tym przemawia, ze raczej mialoby to miejsce kilka tygodni wczesniej, na wyzszych poziomach itp. No a i tak nie wiem.
Podsumowalem sobie i mysle, ze podbitka pod sprzedaz malo realna. Odbicie do okolic 25 bylo naturalne, po kosie z 45 do 14. To klasyczny ruch, spotykam go w kolko, na Blircie tez byl. Patrzac na 10/11 stycznia moglo wejsc jeszcze wyzej, bez duzych wolumenow. Ale wlasnie przez nie pierwszy pakiet to zasypal 11.01.