• Bawcie sie ja spadam Autor: sylwia_ [79.186.137.*]
    Sprzedałam wszytsko 0,0125 w tym tempie to cycki mi zwiędną zanim coś się tu wydarzy znowu nie mam czasu.
    tak czy siak w ciagu miesiaca na zainwestowanych 10tys zł zarobiłam wliczjaać prowizje 6900zł. jestem zadowolona, wrócę moze po raporcie jak znów walnie w 0,01 a moze nie.

teraz jest tu zbyt nudno, znalazłam lepsze miejsce, ryzyko mniejsze i bardzo stabilny wzrost wiec buziaczki i szczęścia tym co tu zostali!

tylko nie dajcie sie wygrzmocic rekinkom bo oni nie mają skrupułów. Pamietajcie jak ktos zarabia to ktos inny traci!

POWODZENIA!
  • Re: Bawcie sie ja spadam Autor: ~Rodrigo [5.173.122.*]
    Ty tak serio czy sobie żartujesz? Hahaha xd szybko tu wrócisz
  • Re: Bawcie sie ja spadam Autor: sylwia_ [79.186.137.*]
    zarobiłam 60% w tydzien i to było spoko ..... zostałam i teraz wychodzi mi 70% w miesiac .... to juz nie jest spoko ....

za wolno dla mnie. Nie twierdze ze to nie urosnie, ale ja gram bach bach, ryzyko na krótko szybki zysk i juz. Jak ma tu pingac po 0,005 co drugi lub trzeci fix to nie mam czasu nawet jesli widac ze rosnie.

Jesli zleci na grosz i bedzie zdradzalo chec odbicia a ja zdaze wyjac srodki z 2 nowych miejsc na ktore patrze oczywiscie ze wroce .... teraz nie mam kasy zeby tu kisic.

wiesz nie mam miliona do zaiwestowania w spolki krzaki .... mam duzo mniej i uwierz radze sobie.

raz jeszcze powodzenia i byc moze do zobaczenia! :*
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.184.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Bawcie sie ja spadam Autor: ~Kosa [188.147.37.*]
    Cierpliwa bestia xd :)
  • Re: Bawcie sie ja spadam Autor: ~Nara [94.254.184.*]
    Cycki ci zwiędną bo nikt ich nie dotyka bo są wstretne
    Dnia 2021-02-09 o godz. 15:56 ~Nara napisał(a):
    > Cycki ci zwiędną bo nikt ich nie dotyka bo są wstretne

Nie sprawdzisz tego .... a nawet gdyby to z czym miałbyś porównać bo pewnie jesczze żadnych nie doitykałeś. :P

w każdym razie ja nie uciekam, ja wychodzę z sensownym wynikiem jak za zabawe od konca stycznia czy kiedy to sie zaczeło w tym roku .... mimo wszystko zycze ci zebys mial takie wyniki jak ja
    link

A o moje cycki si enie martw, wszystko z nimi w porzadku i sa regularnie masowane :P pomysl o tym (i powyzszych liczbach) jak bedziesz wieczorem trzepal gruche do PH.com

• Re: Bawcie sie ja spadam Autor: ~R18 [194.28.32.*]
    Brawo :) sylwia_ pozdrawiam .
    Pomijając cały temat - uważam, że masz bardzo wysoką prowizje. Pozdrawiam.
    mam konto w mBanku kasuja 0,39%

Nigdy się nad tym nie zastanawiałam.... a jakie Wy płacicie prowizje? Z ciekawości i tak nie przeniosę rachunku bo jednak przyzwyczajenie robi swoje....
    0.19
  • Re: Bawcie sie ja spadam Autor: ~KoKa [176.221.123.*]
    Konto dla aktywnych w ING za 10 zeta/m-c prowizja 0,19%, jeśli robisz dużo transakcji to się opłaca, zwykłe konto w ING 0,3%
    Hahaha

I znów się potwierdza, że poza wszystkim tzreba mieć jeszcze szczęście.

Wygląda na to, że z zupełnie innych powodów wyszłam z tego w ostatniej możliwej chwili!

cóż.... Sylwunia .... self grats! :D NIe ma to tamto upije sie w ten weekend, IDH stawia Bombay gin!!! :D

i raz jeszcze na pamiątkę moja historia tutaj od chyba 20.01 do 09.02 :D

link

Kto wie może do zobaczenia za pare miesiecy jak sie scalenie wysyci spadkiem.... powodzenia!
  • Re: Bawcie sie ja spadam Autor: ~kingkong [188.33.42.*]
    ladnie sylwia mialas wiecej akcji od gorskiego
    Dnia 2021-02-12 o godz. 10:30 ~kingkong napisał(a):
    > ladnie sylwia mialas wiecej akcji od gorskiego
    W sensie ze Górski miał 600tys? No to pokaz mi jedna osobe na tym forum która nie ma lub w jakimś momencie nie miała więcej od Górskiego. :D
[x]
IDH 0,85% 2,36 2025-10-14 16:40:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.