• Do Tomka Autor: ~Nurek [95.160.157.*]
    Ty poważnie myślisz, że może zejść do 50? Pytam bo jakby była taka szansa to sprzedam coś i nadstawię wór
  • Re: Do Tomka Autor: ~Tomek [5.173.236.*]
    Tak, uwazam, ze bedzie test 50 i na razie kierunek na to wskazuje. Jesli nie bedzie odbioru popytu na tych poziomach to uwazam, ze bedzie test nizej.
  • Re: Do Tomka Autor: ~John [5.173.105.*]
    Dokladnie ja nastawoam sie na atak na 40zl i odciecie czas pokaze
  • Re: Do Tomka Autor: ~Nurek [95.160.157.*]
    Dzięki za opinie, też się ustawię może się uda :)
    Kilka nastepnych dni zdecyduje. Tzn zdecyduja grubi ale zobaczymy jak sie beda mialy zamkniecia 11, 12 i 15.02
    Bedzie test na 50. Wg mnie kupujacy sa marginalni a kurs rozgrywaja grubi miedzy s i k. Mozna im oddac albo niech cisna swoimi akcjami.
  • Re: Do Tomka Autor: ~Cbr [88.156.138.*]
    Myślę, że zaraz sami sobie będziecie sprzedawać i odkupywać od siebie. :) Kto co lubi, moim zdaniem szans na 50 nie ma. Wyniki za 4 kw 12.02.
    Mam nadzieje, zeja sie myle a ty nie.
    Nie bede pisac dlaczego w szczegolach uwazam test 50 za realny bo za duzo jadu ostatnio.
    Tak jak pisalem zdecyduja zamkniecia do 15.02 czy test bedzie czy nie.
  • Re: Do Tomka Autor: ~Akcjonariusz [5.184.213.*]
    Wiesz Tomek widze ze masz dosyc naganiaczy stad Twoje twierdzenie o testowaniu dolnych poziomow, dobry straszak dla innych ktorzy maja slabe jaja...ja wiem ze do tego poziomu nie dojdzie chyba ze reszta ucieka w crypto...pozdrawiam ale dobre podejscie :)
    Nie strasze. Po prostubuwazam ze tak bedzie. Byl juz test 52 przed wybiciem wiec sorry ale jak ktos wczesniej nie oddal to ponownie tez nie to bylby test dla tych co kupili od 52 do 76 ale to malo akcji bo gruby wzial duzy pakiet.
    Zobaczymy do 15.02 kto mial racje i mam nadzieje ze wy, serio.
  • Re: Do Tomka Autor: ~Tomek [5.173.250.*]
    Wyszlo na moje. I mysle 50 bedzie nadal testowane. Jak nie wytrzyma to pietro nizej.
    Ja jestem mikro akcjonariuszem i nie ja decyduje o kursie.
    Bez nowej zapowiedzi premiery nic sie nie zdarzy.
    Moze tez premiera WHT malo da i bedzie jak poprzednio. Dobry komunikat, kilka zlotych w gore i spychanko. I tak do przejscia na glowny.

Ktos sie orientuje kiedy dundusze aktualizuja swoje portfele? Rockbridge nie ma nic nowego (ostatni byl Q1).
  • Re: Do Tomka Autor: ~Crb [83.23.209.*]
    Smutny człowiek z ciebie, cały czas ta sama płyta. Automat, automat i 50 zł. Teraz opowiada farmazony, że dopiero zapowiedź nowego projektu ruszy kursem. Aha! Czyli mniejsza z flagowym produktem spółki, którego premiera tuż za rogiem.
    Rynek pokaze kto dobrze obstawil.
    Wyrzuc z glowy ten automat bo widac, ze cie boli. Dwa razy bylo pisane i powtarzaszjak mantre. Natomiast opinie na moj temat zostaw sobie dla siebie. Ja nie pisze za kazdym razem jak sie zalisz, prawie placzesz jaka to jest spolka i zarzad. Takze rachunek sumienia zrob przed ocena innych, zwlaszcza tych, ktorych nie znasz. Bez odbioru.
  • Re: Do Tomka Autor: ~Wowa [37.47.7.*]
    Skoro wg Ciebie ma ciągle spadać to wejście na GPW to będzie wodospad.Twoje prorocze sny są już irytujące.Gdzie się podział Twój hurraoptymizm.Trzysta,pińcet odlatuje w otchłań czasu czy w niebyt całkowity?Mistrzu nie trać wiary.
    Nie trace wiary. W 2023 bedzie 300+
    Po prostu nic nie wskazuje na wybicie w najblizszym czasie. Duzo wskazuje na kilkuzlotowe zwyzki i w dol. Wiec bedzie troche rosnac i nadal korekta, jak do tej pory. Dobre wyniki nie zmienily trendu, po premierze WHT wyniku nadal nie bedzie widac po tygodniu. Dopiero po Q4, a wiemy kiedy wyniki beda podane. Dlugookresowo nie zmienia to wynikow i kursu. Cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc.
    Uwazam, ze zmiana nastapi tylko po mega infie, a takim wg mnie moze byc nowy projekt.
    A co wg Ciebie spowoduje zmiane i kiedy moze to nastapic? Chetnie podyskutuje merytorycznie bo na razie to tylko plucie bo spada.
  • Re: Do Tomka Autor: ~John [193.238.200.*]
    Chiny pozdrawiam
    Chiny owszem, wg mnie w wynikach. Czyli jak nic po Q3 albo i lepiej. Perspektywy spolki sa naprawde obiecujace w ciagu kilku lat.
    Jak Ty to policzyłeś że za 2 lata będzie 300?Po drodze żadnych 100 ani 200 tylko od razu 300?Wyrocznia Ci powiedziała?Jesteś Wybrańcem?
  • Re: Do Tomka Autor: ~John [193.238.200.*]
    Estymacje planu motywacyjnego do końca 2023r
    Skoro mamy się opierać na programie motywacyjnym to zakłada on w tym roku 100 a w przyszłym 200.Koledze to nie pasuje bo chciałby trochę dokupić po 40 .
    Nie, plan nie jest podany z konkretnymi poziomami w datach. Jestpodany na lata 2021-2023 z docelowym kursem 300 zl. Nie ma nic w ESPI, ze w 2021 bedzie 100 a w 2022 200 zl. To Twoja interpetacja.
    Koniec planu motywacyjnego podanego w ESPI przez zarzad.
    Wowa na poczatku mialem o Tobie bardzo dobre zdanie, tak jak o Johnie czy Nurku. Nawet beka wzbudza moj szacunek bo trzezwo mysli. Ale ostatnio prezentujesz tutaj poglad dziecka ktoremu zabrano zabawki i dajesz sie wciagac w gierki tych co wiedza lepiej niz zarzad. Wiecej dystansu i trzezwego osadu. Czytaj tez komunikaty, w ESPI jest sporo informacji. Czytaj ze zrozumieniem.
  • Re: Do Tomka Autor: ~John [94.254.188.*]
    https://strefainwestorow.pl/artykuly/wydarzenia/20210720/relacja-virtual-reality-day
  • Re: Do Tomka Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Bo widzisz Wowa sztuką nie jest kupić tanio dobrą spółkę.Sztuką jest tanio kupić i drogo sprzedać dobrą spółkę :)
    Pozdrawiam :)
  • Re: Crb Autor: ~Crb [31.60.68.*]
    No to up!!!
  • Re: Do Tomka Autor: ~wowa [31.0.50.*]
    Tak,kupiłem relatywnie tanio i nadal uważam to za świetną decyzję.Sprzedam drogo,nie ma obawy.Kwestia czasu.
  • Re: Do Tomka Autor: ~core [5.184.100.*]
    teraz będzie się kosić na poziomie 40, a za miesiąc na 30.

Cały czas dystrybucja.

Poczekacie jeszcze ze dwa lata na wyjście.
[x]
CARBONSTU -5,36% 2,65 2026-04-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.