No tak, sprzedałeś idealnie na górce i te około 12 k akcji które ktoś wywalił po 95-96 gr akurat wpadły tobie, Jeszcze w dodatku w dwóch transakcjach nie w jednej, nie nie no szapoba XD
To powiedz jak to zrobić mają około 100 k akcji? :D
spokojnie . miałem tylko parę tysi akcji. a że tak akurat wyszło nie znaczy że kłamie. nie jestem groszołapem ale siedziałem przed kompem na notowaniach a tu nagła podbitka. powiedz czemu nie wcisnąć enter tym bardziej że jestem tu od prawie roku i wiem że zaraz po podbitce spadnie. a tak poważnie to ktoś z dużą ilością papiera ma faktycznie problem się wyprzedać na górce, nie mówie o 100k ale nawet paręnaście tysi jest problem spuścić na szybko.
W takim razie gratuluję, ale niestety łapiesz grosze, już lepiej zagrać na serinusie mając około 6-8 k można fajnie zarobic na takich ruchać bo płynność lepsza. Ta spółka nie jest do takiego grania
bylem na Serinusie. robiłem 3 podejścią, jak szybko wszedłem tak szybko wyszedłem. to nie dla mnie. co dzień widły górne za chwile dolne. bez pampersa i silnych nerwów nie do wytrzymania.
Mariot, patrząc na twoją ilość i jakość wpisów na tym forum, z przykrością stwierdzam, że sprawiasz wrażenie niedorozwiniętego. Ciągłe komentarze nie na miejscu, twoje wieczne uśmieszki typu haha, hehe, huhu, itd. Z czego ty tak cieszysz się??? Wracaj do szkoły.
Ojojoj! Tragedia na kursie dzisiaj, prawdziwa katastrofa! Spadek aż o 2%! Gdzie jesteś mariot? Twoje czarne wizje realizują się! Co to będzie jutro? Aż strach pomyśleć!