Na podstawie kalkulacji sprzedaży planowanego tytułu do wycen konkurencyjnych spółek, wzrost liczę z nową emisją.
Ale mikro FF może dać oczywiście większy potencjał niż odniesienie do innych spółek. Czas pokaże.
Już masz kalkulacje sprzedaży tytułu który nie jest jeszcze zapowiedziany? Wybitny analityk xD nawet trochę ci współczuję że tyle czasu i kapitału wtopiłeś
Jeśli marcowa premiera gry jakoś-tam-możliwa, to początek stycznia jakby "ostatni dzwonek" :-)
Gdzieś ostatnio pisałem o "inwestowaniu życzeniowym" , silnie więc wytężam marzenia, by się ziściło
Weekendowo-serdecznie pozdrawiam
January uspokaja
Dzisiejsze 110 k to też nie przypadek
Mam ból tyłka o czas - kuje się żelazo póki gorące, a jak widać czas spółek gamingowych chyba mija
Mam ból tyłka o to że spadło z 1.5 zl do 1 zł (a w zasadzie można pisać o "goszówkach" )
Odrobienie tego to wzrost o 50 procent
Liczyłem na fajny kurs, na akumulowanie akcji - spółki które nie idą w dywidendę są spekulacyjne- nie wiążą do siebie akcjonariatu (kupujemy licząc ze sprzedamy na podbitCe)
Początkiem grudnia fajne info, kt dawało nadzieję że w końcu ruszy a tu...pupa
A to już drugi rok czekania
Gdybym poszedł na WIG20 to pewnie byłbym na średnim plusie, a tu jestem na calkiem-sporym minusie
Gienek uspokaja, chwała mu za to
Dzięki niemu nie robię panicznych ruchów, których w dłuższym terminie bym żałował (miałem niedawno LPP i wyjalem jakieś grosze, a gdybym 3mał, miałbym spokojny finansowo rok)