• ciekawe ktory kółkowicz Autor: ~grucha [212.180.156.*]
    zebrał po 2,82 9973 papier a teraz oddaje po 2,94 no kur.. biznes roku
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: qawra [89.64.61.*]
    Zaraz powinno być wyjście z trójkąta, wg AT lekko w dół, ale ogólna sytuacja na rynku, nie jest tak oczywista, może być również odwrotnie. Zobaczymy już wkrótce.
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: ~ds [185.153.35.*]
    piękna konsolidacja pod EMA200 i w najbliższych dniach zjazd ostry do okolic 2.12
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: ~111 [37.47.189.*]
    Już w grudniu miał być według ciebie zjazd do 2,12, a kto nie słuchał, tylko kupić po 2,6 to szybko mógł zrobić +30%. Mam zapisany link do tego tematu, więc teraz nie ściemniaj że tak nie mówiłeś
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: ~grucha [212.180.156.*]
    to pomysl o tym ze czterema klikami myszki moge zrobić górne widły
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: ~ds [185.153.35.*]
    do zobaczenia na niższych lvl :)
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: ~11 [37.47.189.*]
    Ustawiłeś się tam z koszyczkiem ma 350 akcji?
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: cmpunk [37.47.45.*]
    Dnia 2021-02-09 o godz. 11:29 ~11 napisał(a):
    > Ustawiłeś się tam z koszyczkiem ma 350 akcji?

Taką iloscią to scettino szalał. Obstawiam,że ds może pójść grubo i tego tysiaka będzie chciał wyszarpać :-).
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: ~J-23 [83.28.241.*]
    Dnia 2021-02-09 o godz. 12:04 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-02-09 o godz. 11:29 ~11 napisał(a):
    > > Ustawiłeś się tam z koszyczkiem ma 350 akcji?
    >
    > Taką iloscią to scettino szalał. Obstawiam,że ds może pójść grubo i tego tysiaka będzie chciał wyszarpać :-).

HAHAHhhaaa
    a może byś sam lub razem z gruszką dał dobry przykład i podbił kurs do przynajmniej 3 zł ,....
    pamiętam jak była akcja "liczenia" akcji to ww. gruszka "wielki" milioner nie mógł wystawić swojego "pakietu kontrolnego" z powodów ,.... 'technicznych' leżących po stronie biura maklerskiego,...

cmpunk przyjrzałeś się już BRAS i 4M ??,
    najwyższa pora cos zarobić !!
    ja np. dziś na Bras 'trochę' tylko więcej niż ten tysiak na czyściutko zarobiłem , a ty kisisz sie w najlepsze na snw i piszesz pierdoły od 4 miesięcy , jaki to holding snw 'wspaniały'

Grucha, wystaw pakiet po 6,66 i udowodnij trolom
    wystawiam

po 6,65
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: ~we [193.192.177.*]
    No, niezły pakiet.
    Nie wystawiales tego jak chcielismy policzyc akcje tutejszych akcjonariuszy?
    pisalem ze nie moge wystawić za 300 bo mi wyrzucało.
    I co tam j-23 teraz powiesz?
    HAHAHhhaaa
    a może byś sam lub razem z gruszką dał dobry przykład i podbił kurs do przynajmniej 3 zł ,....
    pamiętam jak była akcja "liczenia" akcji to ww. gruszka "wielki" milioner nie mógł wystawić swojego "pakietu kontrolnego" z powodów ,.... 'technicznych' leżących po stronie biura maklerskiego,...

cmpunk przyjrzałeś się już BRAS i 4M ??,
    najwyższa pora cos zarobić !!
    ja np. dziś na Bras 'trochę' tylko więcej niż ten tysiak na czyściutko zarobiłem , a ty kisisz sie w najlepsze na snw i piszesz pierdoły od 4 miesięcy , jaki to holding snw 'wspaniały'

I co tam j-23 teraz powiesz?

gościu przeciez smieciuch zarobił dzis 1k na brasie, no jaja
    Zarobił to zarobił. Ale gdyby się normalnie zachowywał,to zamiast kpin można by mu pogratulować. Ale że ma taki a nie inny charakter,to tylko nieliczni się z nim liczą.
    wiecej mu płace gdy obsluguje berło mojego psa.
    Dnia 2021-02-09 o godz. 16:30 ~grucha napisał(a):
    > wiecej mu płace gdy obsluguje berło mojego psa.

Z głodu nie umrze :-D.
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: ~J-23 [37.47.7.*]
    Dnia 2021-02-09 o godz. 14:55 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-02-09 o godz. 12:04 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2021-02-09 o godz. 11:29 ~11 napisał(a):
    > > > Ustawiłeś się tam z koszyczkiem ma 350 akcji?
    > >
    > > Taką iloscią to scettino szalał. Obstawiam,że ds może pójść grubo i tego tysiaka będzie chciał wyszarpać :-).
    >
    > HAHAHhhaaa
    > a może byś sam lub razem z gruszką dał dobry przykład i podbił kurs do przynajmniej 3 zł ,....
    > pamiętam jak była akcja "liczenia" akcji to ww. gruszka "wielki" milioner nie mógł wystawić swojego "pakietu kontrolnego" z powodów ,.... 'technicznych' leżących po stronie biura maklerskiego,...
    >
    > cmpunk przyjrzałeś się już BRAS i 4M ??,
    > najwyższa pora cos zarobić !!
    > ja np. dziś na Bras 'trochę' tylko więcej niż ten tysiak na czyściutko zarobiłem , a ty kisisz sie w najlepsze na snw i piszesz pierdoły od 4 miesięcy , jaki to holding snw 'wspaniały'
    >

a i dzisiaj tez coś do koszyczka na BRAS (i nie tylko) wpadło nie gorzej niż wczoraj ,....

a tu KISZONKA w najlepsze
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: cmpunk [37.47.43.*]
    Dnia 2021-02-10 o godz. 12:23 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-02-09 o godz. 14:55 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2021-02-09 o godz. 12:04 cmpunk napisał(a):
    > > > Dnia 2021-02-09 o godz. 11:29 ~11 napisał(a):
    > > > > Ustawiłeś się tam z koszyczkiem ma 350 akcji?
    > > >
    > > > Taką iloscią to scettino szalał. Obstawiam,że ds może pójść grubo i tego tysiaka będzie chciał wyszarpać :-).
    > >
    > > HAHAHhhaaa
    > > a może byś sam lub razem z gruszką dał dobry przykład i podbił kurs do przynajmniej 3 zł ,....
    > > pamiętam jak była akcja "liczenia" akcji to ww. gruszka "wielki" milioner nie mógł wystawić swojego "pakietu kontrolnego" z powodów ,.... 'technicznych' leżących po stronie biura maklerskiego,...
    > >
    > > cmpunk przyjrzałeś się już BRAS i 4M ??,
    > > najwyższa pora cos zarobić !!
    > > ja np. dziś na Bras 'trochę' tylko więcej niż ten tysiak na czyściutko zarobiłem , a ty kisisz sie w najlepsze na snw i piszesz pierdoły od 4 miesięcy , jaki to holding snw 'wspaniały'
    > >
    >
    > a i dzisiaj tez coś do koszyczka na BRAS (i nie tylko) wpadło nie gorzej niż wczoraj ,....
    >
    > a tu KISZONKA w najlepsze

Scett,w gębie to każdy mocny. Czekam,kiedy napiszesz,że prześcignąłeś już Buffetta :-).
    Bardziej mnie ciekawi kto oddaje po 2.82
    najgorsze w tym wszytskim jest to ze ten caly ds ma racje o tym zarzadzie, Robert B wsadzil tu Adama B ktory uwielbia PRL.

Nie znam człowieka, ale jeśli to rodzina to tym bardziej powinno mu zależeć na rozwoju firmy. Jak narazie mu się udało, po latach stagnacji firma zaczęła zarabiać miliony. Chyba nie można tego nazwać słabym zarządzaniem z PRL-u?
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: ~Gallileo [83.9.122.*]
    Robert wsadził Adama? Chyba odwrotnie. Kiedyś Adam zmieniał pieluchy i wycierał gila pod nosem Robertowi, a parę lat temu przekazał mu jako synowi swoje biznesy.
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: ~Grucha [88.156.137.*]
    Dokładnie, zostając w perlowskim sanwilu o to mi chodzilo
    Co jest w tym złego? Często tak jest że biznes przechodzi z ojca na syna, i albo rozkwita, albo jest marnotrawiony, a patrząc na obecną sytuację spółki, to zdecydowanie to pierwsze
  • Re: ciekawe ktory kółkowicz Autor: ~Gallileo [83.9.122.*]
    A czy ja napisałem że to coś złego? Napisałem że to raczej Adam zadecydował kto z tego duetu gdzie dzisiaj jest a nie odwrotnie. Tyle.
[x]
SANWIL 0,00% 1,32 2026-05-22 09:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.