Zaraz powinno być wyjście z trójkąta, wg AT lekko w dół, ale ogólna sytuacja na rynku, nie jest tak oczywista, może być również odwrotnie. Zobaczymy już wkrótce.
Już w grudniu miał być według ciebie zjazd do 2,12, a kto nie słuchał, tylko kupić po 2,6 to szybko mógł zrobić +30%. Mam zapisany link do tego tematu, więc teraz nie ściemniaj że tak nie mówiłeś
Dnia 2021-02-09 o godz. 12:04 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-02-09 o godz. 11:29 ~11 napisał(a): > > Ustawiłeś się tam z koszyczkiem ma 350 akcji? > > Taką iloscią to scettino szalał. Obstawiam,że ds może pójść grubo i tego tysiaka będzie chciał wyszarpać :-).
HAHAHhhaaa a może byś sam lub razem z gruszką dał dobry przykład i podbił kurs do przynajmniej 3 zł ,.... pamiętam jak była akcja "liczenia" akcji to ww. gruszka "wielki" milioner nie mógł wystawić swojego "pakietu kontrolnego" z powodów ,.... 'technicznych' leżących po stronie biura maklerskiego,...
cmpunk przyjrzałeś się już BRAS i 4M ??, najwyższa pora cos zarobić !! ja np. dziś na Bras 'trochę' tylko więcej niż ten tysiak na czyściutko zarobiłem , a ty kisisz sie w najlepsze na snw i piszesz pierdoły od 4 miesięcy , jaki to holding snw 'wspaniały'
HAHAHhhaaa a może byś sam lub razem z gruszką dał dobry przykład i podbił kurs do przynajmniej 3 zł ,.... pamiętam jak była akcja "liczenia" akcji to ww. gruszka "wielki" milioner nie mógł wystawić swojego "pakietu kontrolnego" z powodów ,.... 'technicznych' leżących po stronie biura maklerskiego,...
cmpunk przyjrzałeś się już BRAS i 4M ??, najwyższa pora cos zarobić !! ja np. dziś na Bras 'trochę' tylko więcej niż ten tysiak na czyściutko zarobiłem , a ty kisisz sie w najlepsze na snw i piszesz pierdoły od 4 miesięcy , jaki to holding snw 'wspaniały'
I co tam j-23 teraz powiesz?
gościu przeciez smieciuch zarobił dzis 1k na brasie, no jaja
Zarobił to zarobił. Ale gdyby się normalnie zachowywał,to zamiast kpin można by mu pogratulować. Ale że ma taki a nie inny charakter,to tylko nieliczni się z nim liczą.
Dnia 2021-02-09 o godz. 14:55 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-02-09 o godz. 12:04 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2021-02-09 o godz. 11:29 ~11 napisał(a): > > > Ustawiłeś się tam z koszyczkiem ma 350 akcji? > > > > Taką iloscią to scettino szalał. Obstawiam,że ds może pójść grubo i tego tysiaka będzie chciał wyszarpać :-). > > HAHAHhhaaa > a może byś sam lub razem z gruszką dał dobry przykład i podbił kurs do przynajmniej 3 zł ,.... > pamiętam jak była akcja "liczenia" akcji to ww. gruszka "wielki" milioner nie mógł wystawić swojego "pakietu kontrolnego" z powodów ,.... 'technicznych' leżących po stronie biura maklerskiego,... > > cmpunk przyjrzałeś się już BRAS i 4M ??, > najwyższa pora cos zarobić !! > ja np. dziś na Bras 'trochę' tylko więcej niż ten tysiak na czyściutko zarobiłem , a ty kisisz sie w najlepsze na snw i piszesz pierdoły od 4 miesięcy , jaki to holding snw 'wspaniały' >
a i dzisiaj tez coś do koszyczka na BRAS (i nie tylko) wpadło nie gorzej niż wczoraj ,....
Dnia 2021-02-10 o godz. 12:23 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-02-09 o godz. 14:55 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2021-02-09 o godz. 12:04 cmpunk napisał(a): > > > Dnia 2021-02-09 o godz. 11:29 ~11 napisał(a): > > > > Ustawiłeś się tam z koszyczkiem ma 350 akcji? > > > > > > Taką iloscią to scettino szalał. Obstawiam,że ds może pójść grubo i tego tysiaka będzie chciał wyszarpać :-). > > > > HAHAHhhaaa > > a może byś sam lub razem z gruszką dał dobry przykład i podbił kurs do przynajmniej 3 zł ,.... > > pamiętam jak była akcja "liczenia" akcji to ww. gruszka "wielki" milioner nie mógł wystawić swojego "pakietu kontrolnego" z powodów ,.... 'technicznych' leżących po stronie biura maklerskiego,... > > > > cmpunk przyjrzałeś się już BRAS i 4M ??, > > najwyższa pora cos zarobić !! > > ja np. dziś na Bras 'trochę' tylko więcej niż ten tysiak na czyściutko zarobiłem , a ty kisisz sie w najlepsze na snw i piszesz pierdoły od 4 miesięcy , jaki to holding snw 'wspaniały' > > > > a i dzisiaj tez coś do koszyczka na BRAS (i nie tylko) wpadło nie gorzej niż wczoraj ,.... > > a tu KISZONKA w najlepsze
Scett,w gębie to każdy mocny. Czekam,kiedy napiszesz,że prześcignąłeś już Buffetta :-).
Nie znam człowieka, ale jeśli to rodzina to tym bardziej powinno mu zależeć na rozwoju firmy. Jak narazie mu się udało, po latach stagnacji firma zaczęła zarabiać miliony. Chyba nie można tego nazwać słabym zarządzaniem z PRL-u?
Robert wsadził Adama? Chyba odwrotnie. Kiedyś Adam zmieniał pieluchy i wycierał gila pod nosem Robertowi, a parę lat temu przekazał mu jako synowi swoje biznesy.
Co jest w tym złego? Często tak jest że biznes przechodzi z ojca na syna, i albo rozkwita, albo jest marnotrawiony, a patrząc na obecną sytuację spółki, to zdecydowanie to pierwsze