Zastanawiam się, czy te 300.000 akcji kupił 1 inwestor ???? Jeżeli więcej niż 1 - w takim razie nie muszą informować, a DonPedro ma rację. PS. Może czegoś nie doczytałem i kupił to 1 inwestor!!!
Od 1 marca nikt sie nie ukryje podprogowo bo każdy akcjonariusz będzie miał wgląd kto ma akcje i ile :) więc każda transakcja będzie wiadomo kto ile ma więc nikt sie nie ukryje :)
Nie jestem prawnikiem. Najprawdopodobniej masz rację. Pytanie: czy jednà umowà cywilno-prawnà można sprzedać akcje kilku podmiotom? A może bład drukarski: umowa/ umowy?
Czym wy się tu ekscytujecie.. Przecież to nie ma żadnego znaczenia kto kupił te 300 kilo akcji. Już teraz mogę wam powiedzieć że to jeden z kolegów J. C. Tu najważniejsze jest co to będzie za nowy biznes
Dnia 2021-02-08 o godz. 19:59 ~Robson napisał(a): > Wyraźnie jest napisanie umowy a nie umów więc ostatnia jutro szansa na zakupy.
Nie każdy rozumie tak prostych rzeczy że szkoda tłumaczyć komuś kto takich podstaw nie pojmuje ! za nie całe 3 tygodnie już nikt nie ukryje sie z akcjami pod progowo więc w końcu będzie przejrzyście i skończy się ukrywanie akcji na słupach itd. jak do tej pory ukrywali i robili wałki sobie kupując na dnie przed infami !
za 3 tygodnie każdy kto posiada akcje będzie wiedział kto ma akcje ale trzeba mieć akcje a nie puste konto :) Co to jest 300 K skoro ma Którąś bańkę akcji więc nie bądż śmieszny :) do marca tak samo może kupić jeszcze 500 K !
Nie naganiaj. 6 dni roboczych, obecnie mamy 08. 02. a nie 01.03. Także moga być słupy... Jezeli do czwartku nie będzie komunikatu... to DonPedro ma rację. Ja stawiam nie 1 zł a 1 grosz. Czekamy do czwartku.
Doucz się i naucz czytać ze zrozumieniem bo gimbaza tutaj nie ma miejsca już .Sprzedało się po 1 zł to się wyje proste a od 1 marca nikt sie nie ukryje podprogowo ale trzeba miec akcje a nie wyć na peronie ! za nie całe 3 tygodnie już czyli 1 marca wszystko będzie wiadomo kto ma wszystkie akcje i żaden słup się nie ukryje .
Przesadziłeś z “gimbazà”. Posiadam akcje. Podejrzeeam, że więcej od Ciebie “przedszkolobazo”. Jezeli jesteś KLAKIEREM ...przekaż, że nie cierpię jak się “balonuje” drobnych...
Pisałem nie wyj gimbazo tylko się ucz czytaniać ze zrozumieniem bo nikt ci tutaj nie będzie tłumaczył tak banalnych rzeczy jak gimbazie !! sio do szkoły a nie na forum bo to nie piaskownica !! 1 marca będzie wszystko jasne ale ty nic nie będziesz wiedział bo jesteś golas bez akcji więc możesz co najwyżej popiskiwać sobie na forum piszac sam do siebie !! 1 marca to kurs może być 20 zł i będziesz wył z bólu w niebogłosy jak ci co wyli całe świeta o 1 zł !!!
Proszę bardzo mój komentarz jest taki, że raczej na pewno wysłali list pocztą z powiadomieniem, tak jak ostatnio zrobił to Ciszewski :) Wtedy czas się przedłuża o ile pamiętam do 14 dni :) Pozdrawiam cierpliwych.
Dnia 2021-02-13 o godz. 11:01 ~romek napisał(a): > Proszę bardzo mój komentarz jest taki, że raczej na pewno wysłali list pocztą z powiadomieniem, tak jak ostatnio zrobił to Ciszewski :) Wtedy czas się przedłuża o ile pamiętam do 14 dni :) Pozdrawiam cierpliwych.
——- ”romek” nie kombinuj. Mógł wysłać listem poleconym. I tak się robi : polecony za potwierdzeniem odbioru.
No przeciez to Ci napisalem ze wyslali listem powiadomienie, powiadomienie o przekroczeniu progu. Czego nie rozumiesz ? I po co bijesz piane ? Przeciez to oczywiste ze takich dokumentow nie wysyla sie zwyklym listem bez mozliwosci sledzenia. Co wiecej moze poszlo nawet kurierem. Co najwazniejsze liczy sie data na pismie.
A rozumiem. Potwierdzasz, to o czym pisałem, osoba, osoby, (słupy), które kupiły 300. 000 akcji nie potrafià korzystać z elektronicznej poczty - wysłać maila na adres KNF i Vabun.
Dnia 2021-02-13 o godz. 15:42 ~romek napisał(a): > Myślę, że umieją ale po prostu tutaj dłużej schodzi, a komuś widać zależy żeby dłużej zeszło :)
—— Gdybyś “Jego” , ewentualnie “Ich” znał przypomnij o 6 dniach roboczych . PS. A, jeszcze jedno obecnie inwestorzy znajà swoje prawa i wiedzà jak ich dochodzić. “ Czasy Patrowicza” się skończyły.
ale co Ty tu piszesz ? w poniedziałek może być i 1 zł, ważne jest to kto przejmie vabuna i wtedy rozpocznie się gra :)TERAZ to wiedza tylko nieliczni :)
Dnia 2021-02-14 o godz. 09:58 ~Sss napisał(a): > To odliczamy :)
——- Kierunek 10 groszy. Chyba Pan M. okazał się sprytniejszy od Panów C. i G. opchnàł makulaturę. Niestety po zawirowaniach na Columbus - tanie akcje dla pożyczkodawców, sypanie akcjami BBI po informacji o Ekipa . Także tracimy zaufanie do Panów C. i G..
Dnia 2021-02-13 o godz. 18:56 ~romek napisał(a): > Tak tak wystarczy wyslac list 6 tego dnia wiec spokojnie.
Ale taki Gimbaza jak ida2010 to leszcz ubrany po 4 zł i wył że musi sie ujawnić a jak mu pisałem że może później to ogłosić to pisał o jakiś śmiesznych karach hehehe :) młody leszcz widać że jeszcze mało wie o giełdzie !