Użytkownik Tyrek albo udaje pajaca albo manipuluje społecznością bankiera aby namawiać ludzi na zakup spółki DRG. Spółka jak wiadomo przynosi głowie straty i nie widać na horyzoncie nic co miałoby sytuacje zmienić. Manipulant Tyrek pisze posty jak poniżej.
Prosze o kontakt wszzystkich poszkodowanych którzy sugerując się wpisami Tyrka ponieśli straty moj adres email to: sprawiedliwe.drg@gmail.com.
Wg mojego adowkata musimy uzbieac conajmniej 1% kapitału aby móc wytoczyć sprawe cywilną Tyrkowi. Jego IP z lublina jesst już dobrze znane i jest zarejestrowane na podmiot prywatny.
Jeden z przykładów manipulacji: Jak widać od tamtej pory kurs spadł 43%. Razem damy rade mam prawnika i nie jest to moja pierwsza walka na tym terenie także zachęcam do kontaktu osoby poszkodowane!
Słabe te twoje obelgi. Widać merytorycznie nie potrafisz nic mądrego powiedzieć to pleciesz trzy po trzy :) Gdzie ten Twój pakiet 1000 akcji p o 4.331? Ruchy na spółce przypominają natężenie przepływów sygnałów nerwowych w mózgu Tyrka.. :) Tyrek ile masz hromosomów? bo zakładam, że masz inna ich ilość niż ja wraz z większością społeczeństwa.
Dnia 2021-02-09 o godz. 11:04 ~Tyrek napisał(a): > Wiesz ile jestem w plecy 6,77 % - tak , że mogę się z ciebie śmiać
Głupi zawsze maja powód do smiechu. Kisisz rok na spółce i masz 6.77%. Ja na podbitce Qubica uciekłe z zzykiem ponad 40% a kapitał mnoże na innych spółkach. A ty tu dalej kisisz, a mogłes sprzedac po 10zl! bauahahahahahahahaahahahahhaahahahahahahahahahahahahaha
Hahaha zmień sobie nicka z Tyrek na Warren Buffett. Z taka stopą wzrostu 6.77% w rok czasu na tak pozytywnym rynku to trzeba być naprawdę upośledzonym :))
Kurs 4.50 a ty masz ugrane 6.77% a więc masz średnią 4.20 :) Jeszcze chwilka i będziesz na minusie Przynajmniej nie bedziesz musiał PIT płacić ja niestety znow kupe siana musze oddac skarbówce na takie 500+ dla patologi z Lublina i rodziny Tyrka.
Ziuta daj już spokój temu Tyrkowi bo narazie to podchodzisz pod Art. 190a kk
Nie wchodzę tu na forum często mam 1k akcji niech sobie leżą narazie i czekają na lepsze czasy może dokupie 5k kiedyś a może nie. Narazie to się drageusem bardzo nie interesuje.
A w Lublinie to jest naprawdę ładnie byłem kiedyś miło wspominam
Dnia 2021-02-09 o godz. 21:29 ~Hofens napisał(a): > Ziuta daj już spokój temu Tyrkowi bo narazie to podchodzisz pod Art. 190a kk > > > > Nie wchodzę tu na forum często mam 1k akcji niech sobie leżą narazie i czekają na lepsze czasy może dokupie 5k kiedyś a może nie. Narazie to się drageusem bardzo nie interesuje. > > > > A w Lublinie to jest naprawdę ładnie byłem kiedyś miło wspominam
Tyrek mnie wyzywa ja sie tylko odszczekuje. Można sprawdzić ile pobanowano jego wpisów w których mnie obrażał i oczerniał. Część z nich mam zarchiwizowane. Zresztą mam prawo twierdzić co twierdzę o spółce bo to fakty są. Nie przynoszą jeszcze zysków. Życze żeby im sie wreszcie to udało ale jak sie nie uda to nie ma podstaw pod wzrosty i właśnie o to atakuje mnie Tyrek:) Co jest śmieszne....
Czy Ty Panie Hoffens którywydajesz się mądrzejszy od Tyrka wierzysz że spółka zacznie rosnąc na te wyimaginowane 12 zl jeśli nie zacznie zarabiać na swojej działalności operacyjnej?
A sąd wiesz że już w 4 kwartale nie zaczęła zarabiać? Śledziłeś rankingi popularności w grudniu? Gry Drageusa jakoś tam się pojawiały. Nie za wysoko ale najwyżej od czasu debiutu.
Ziuta Ty chyba wiesz że tu wystarczy jedna gierka i jest odjazd. Tu nie ma dużej filozofii robią porty i czekają aż coś się spodoba. Stare gry z czasem zaczną zarabiać na siebie. Ile jest już Swich 70 milionów? A gier? Niecałe 5 tyś a czego z 20(nie wiem nawet strzelam) wydał Drageus. Kiedyś zaczną zarabiać czy to po raporcie w marcu czy w maju czy później. A i ja nie czekam tu na 12zl tylko liczę na dużo więcej jak bym miał czekać rok czy dłużej dla kilku tyś to nie miało by w ogóle sensu. Akcje mam zakopane i już niech leżą (tak jak bym kupił sobie monetkę i schował do szuflady cena podobna chyba nawet wtedy była)