Nic nie odbierzesz, chyba że po 4,30. Jestem z Sevenetem od wielu lat (w sumie to od początku :-) ), komuś od dawna zależało na uwalaniu kursu i ci co znają spółkę to wiedzą (przy tak małym FF to raczej łatwa sprawa) - fundamenty zdrowe są od dawna, aż dziwne że do tej pory leżała na tak niskich poziomach.
Zależało komuś i dalej zależy. On uwali ja odkupię tak się zarabia na GPW. Spółka ma fundamenty ale korekta musi być. RSI dzienny osiągnął 76 to sygnalizuje wykupienie czyli czas na początek korekty. Poprzednio ja RSI tylko doszedł do 70 to spowodowało korektę z 3.90 do 2.70. Spadek do 3.30 to łagodny wymiar korekty.
Jestem kontrarianinem, nie trzeba geniuszu żeby to wyczytać z pierwszego posta. Wiesz że wyzywając się jak dzieciak namawiasz mnie żebym tu więcej pisał i przeszkadzał ci ubierać naiwniaków na górce?
Dzieci jeszcze dużo się musicie nauczyć. Macie słabe efekty bo nie naganiacie na forach innych spółek tylko tutaj i wpisy powielane zamiast nowe treści.
Fajnie, że ktoś przeczytał i załapał mój wpis o imionach pospolitych :) Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam siły się bawić krótkoterminowo i trzymam niezależnie od tych członków
Nie jestem długoterminowcem a w krótkim należy się korekta. AT jest nieubłagana. Zostawiłem kontrolny kawałek pakietu. Mogę nim zbijać kurs żeby odkupić taniej ale nie potrzeba nic robić bo tu wystarczy spokojnie poczekać.
Nie wykonywałem transakcji na fixie. Nie wiesz co robię i się nie dowiesz bo nie rozumiesz giełdy dzieciaku ale mogę zdradzić że przed otwarciem testowałem popyt.
To co piszesz przekonuje mnie żeby jutro tu zrobić blitzkrieg.
Nie trzeba być wyjadaczem żeby sprawdzić czy poziom 76 na dziennym RSI to >>wychlodzenie<< czy zapowiedź kontynuacji korekty ani żeby sprawdzić czym dla Sevenetu ostatnio się skończyło jedynie dotknięcie przez RSI do linii sygnalnej 70.
A co będzie jeżeli zysk netto w raporcie będzie mniejszy niż 3mln? Mniejszy niż rok wcześniej? Wtedy uwierzycie w AT?
To nie AT , tylko bananowa giełda GPW, tu AT się nie liczy. Dużo ludzi bawi się tu gotówką zarobioną na spółkach koronawirusowych, więc testowanie i próba może się różnie skończyć. Wystarczy że PROMISE będzie chciał się pobawić i kurs poleci ponad wszelkie AT i inne . Tutaj mając 50.000 akcji możesz testować co chcesz :)
Nie zawsze mam 100% racji. Mam 99% racji. -1% za to że blitzkrieg był dzisiaj a nie we środę. Raport pomógł. Poziom 3.30 osiągnięty. Luka od 3.6 zasłonięta. RSI schłodzone. Odebrałem więcej papierów niż oddałem po 4.3 i jeszcze zostało. Poznaliście niewierni moc analizy technicznej! Koledzy moi o imionach pospolitych teraz jedziemy na tym samym koniu. Jak chcecie naganiać to naganiajcie mądrze. Piszcie merytorycznie na forach innych spółek. Proponuję te przewartościowane żeby to miało sens. Mojego poziomu docelowego nie podam, ale nie jest to 4.3, a w tym ruchu zarobię ponad 100%!
i jak tam twoje akcje brane po 3.4-3.5zł. podobno Adolfiku wziales ich duzo wiecej jak sam pisałes. Były dzis emocje jak juz rano oddawali po 3.06zł? Pelna zbroja? Jak ty z tego wyjdziesz przy tej płynnosci.....
"Nie zawsze mam 100% racji. Mam 99% racji. -1% za to że blitzkrieg był dzisiaj a nie we środę. Raport pomógł. Poziom 3.30 osiągnięty. Luka od 3.6 zasłonięta. RSI schłodzone. Odebrałem więcej papierów niż oddałem po 4.3 i jeszcze zostało. Poznaliście niewierni moc analizy technicznej!"
"Nie jestem długoterminowcem a w krótkim należy się korekta. AT jest nieubłagana. Zostawiłem kontrolny kawałek pakietu. Mogę nim zbijać kurs żeby odkupić taniej ale nie potrzeba nic robić bo tu wystarczy spokojnie poczekać."
To jak zbijasz ze kurs jedną akcją? czy bedziesz sypał ostro? AAA zapomnialem, juz odkupileś papier wiec nie bedziesz juz chyba zbijał kursu....
i jak tam Adolf, jak samopoczucie? napisz cos jeszcze o AT, masz przeciez 99% racji. napisz cos o RSI, wsparciach, wykupieniach, tak ładnie o tym ostatnio mowiles...prosimy.
i jak tam adolfiku, podobno sie nie myslisz nigdy bo wykresy czytasz jak najlepszy trader. I jak tam te twoje ostre zakupy po 3,4zł, dupa boli? a moze to mi dzis oddałes po 2,9zł.
Ktoś dziś ładnie się bawił arkuszem zleceń, miał 3 paczki po 10000, widać że chcieli potestować, mi nawet wpadl niecały 1000 po 2.8 xD, myślałem że jeszcze 2.7 ztestuje to by się z 5k dobralo ale niestety odrazu podwyzszyl cenę na 2.9 i w górę. Zobaczymy, może coś zacznie się dziać, jest szansa że na jakiejś sesji będą chcieli jeszcze na 2.5 zjechać ale wątpię bo po niżej 3 ładny popyt się załącza.
To juz wiadomo kto sypal w prima aprilis :-) chociaz taki pakiet to po prostu sprzedaz, zeby na waciki bylo. Nawet na swieta Nie ma gdzie wydac, chyba ze urlop w cieplych krajach :-)