najpierw cofnięcie na 36.00, żeby nie było za łatwo, a potem przebijamy 40. Po pierwsze było otwarcie z małą luką, którą trzeba domknąć, po drugie trzeba sprawdzić, czy dzisiejsi kupujący nie mają za słabych rąk.
Ja kibicuje cofnięciu tu nie ma pośpiechu . Chętnie dokupie bo chciałbym większy pakiet. Tak to zapewne zapowiadany cały luty w 20 stopniowych mrozach na zachodzie Polski jest przyczyną tego ruchu .
Dnia 2021-02-10 o godz. 09:28 ~Edek_z_krainy_kredek napisał(a): > to patrz dziś :)
tu jest baaardzo długa konsola a ostatnio sprzedawali nie ci którzy na KGN zarobili ale którzy leżeli tu kilka lat i zysku nie mieli :DDD a ja mam ! duży zysk ale przed 55złnie zamierzam oddać , prędzej po wynikach 1szego kw . lub przytrzymam jeśli wrócą do dywidend
John , a skad wiadomo że to słabośc a nie zmiana trendu ? A dlaczego sprzedawać siłe jak coś własnie startuje .
Mam taki papier MLSS US w US mam go od 1,5 $ zobacz na wykres i powiedz mi to co teraz sprzedawac czy kupować .
MLSS US to milestone scientific którego głównym aktywem jest milstone w Polsce ( MMD PW ) , W Polsce papier podszedł do szczytu i co teraz kupowac czy sprzedawac ?
Dnia 2021-02-10 o godz. 21:09 ~aaa napisał(a): > John , a skad wiadomo że to słabośc a nie zmiana trendu ? A dlaczego sprzedawać siłe jak coś własnie startuje . > > Mam taki papier MLSS US w US mam go od 1,5 $ zobacz na wykres i powiedz mi to co teraz sprzedawac czy kupować . > > MLSS US to milestone scientific którego głównym aktywem jest milstone w Polsce ( MMD PW ) , W Polsce papier podszedł do szczytu i co teraz kupowac czy sprzedawac ? > > Johny ratuj :-) > wygląda dobrze , gratulacje , piękny zysk
Dnia 2021-02-11 o godz. 07:16 ~aaa napisał(a): > Johny :-) Wyglada dobrze znaczy dokupic ? > > > > Mam Tez APDN US to juz wywalac czy jeszcze pozwolić sie temu zdublować? > > > > A na przykład BCRX us ? > > > > Docu us lub SQ us co z nimi ? A co z pinterestem juz sprzedawac czy pozwolic temu jedzcze zrobic razy 10 ?
adpn dokupić , MLSS trzymać technicznie możliwe 6$
Dnia 2021-02-11 o godz. 07:16 ~aaa napisał(a): > Johny :-) Wyglada dobrze znaczy dokupic ? > > > > Mam Tez APDN US to juz wywalac czy jeszcze pozwolić sie temu zdublować? > > > > A na przykład BCRX us ? > > > > Docu us lub SQ us co z nimi ? A co z pinterestem juz sprzedawac czy pozwolic temu jedzcze zrobic razy 10 ?
ja gram na forex głównie na surowcach i indexach , akcie śledzę tylko te najważniejsze
gold jest dosyć trudny obecnie , mimo rajdów na kryptowalutach kapitał nie przenosi się jeszcze w wystarczającym stopniu na GOLD , tym niemniej myślę , że to właśnie złoto będzie kończyło hossę surowcową i myślę tu o 3000$ za uncję nie wiem czy w tym roku
Dziś mnie tknęło i jeszcze dokupiłem kogeneracji aczkolwiek miałem zrbić przegląd rachunku i pozbyć się trochę niektórych spółek i dokupić więcej więc mam mieszane uczucia.
Spoko bedzie OK , to nie jest taki balon jak allegro lub CD projekt lub inne grówki . Gdyby nie Skarb Państwa jako właściciel to chodziłoby dzis po 90 pln . A tak to wiadomo Pisdzielce albo inne szumowiny powstawiały tam swohe rurki i ciągną .