Myślę, ze nikt z obecnych akcjonariuszy Avatrix nie trzyma akcji z powodu Fritza po oczywistym fakcie łączenia z ICG. Było przecież oczywiste że ambicje Wiśniewskiego to nie bycie przystawką ICG tylko własna spółka na giełdzie. Jeżeli ktoś w to wierzył to przykro mi ale wierzę, że w większości mamy już ogarnięty akcjonariat. Jak Ciszewski nie zrobi jakiegoś numeru ze zwałą kursu i sypaniem - wzrosty raczej pewne.
Przecież już wam tu numer z emisją 115mln akcji po 16gr zrobili xD jak to sobie wyobrażasz? Że teraz akcje będą szybowały w górę skoro niedługo będą mogli je zasypać milionami akcji? Tu już akcjonariat został nabity w butelkę
Miałbyś akcje leszczu 114mln po 16gr sypnąłbyś w rynek czy poczekał na premierę gry jednej drugiej trzeciej rozwinął spółkę doprowadził do wzrostów i oddał na poziomie CD projekt. Trzeba być tempym słupem żeby oddać ludziom swój majątek po 16gr. 114mln akcji po 16 groszy to 18mln zł. A 114mln po 460zł to 54 720 000 000 wasze myślenie tragedia marchewką handlować.
W co ty wierzysz czlowieku xD moze jeszcze dodatkowo zaczna samochody elektryczne w szopie budowac i jak wypuszcza je na rynek razem z gra to bedzie za akcje tyle co cdr+tesla? XD widze że tu swiatowej klasy spolka powstanie po polaczeniu tych wydmuszek xD
Fakt, ale to było do przewidzenia. Poza tym pod co kurs ma tam rosnąc jak patrząc na to z boku mamy tam kilku młodzieniaszków którzy postanowili że zaczną robić gry. Równomiernie mogliby ogłosić że chcą zbudować rakietę i wysyłać ludzi na Marsa. Też spoko, czemu nie, tylko kiedy to nastąpi i kiedy będą wyniki? Ja nie mówię, może już od jutra na BBI będą górne widły przez tydzień, ale jak dla mnie to dopiero jakieś konkrety na temat gry(tytuł, rodzaj, data premiery) wywinduje kurs do góry... I tylko może, nic pewnego. Poza tym oni są znani chyba tylko w Polsce(ja ich nie znam, widziałem dziś po raz pierwszy zdjęcie jednego z nich i... No nie wiem co powiedzieć). Jakby byli znani i lubiani w Chinach czy USA to byłoby caca...Dlatego cieszmy się że mamy tu sprawdzoną firmę z doświadczeniem która robi bardzo dobre gry i nie rozpaczajmy nad ekipą bo naprawdę nie ma nad czym. Tylko ten kurs tutaj... Mógłby już odpalić, człowiek kisi tu kasę od kilku miesięcy a się okazuje że mógł wejsc dzisiaj i jeszcze miałby 30% więcej akcji. Będzie tu ten 1 zł niedługo albo chociaż z 80 gr?