Dnia 2021-02-08 o godz. 12:37 ~jonas napisał(a): > Jeśli wam Serinus nie pasuje, to inną świetną spółką na której coś się dzieje jest ..... BRAS!!! > > > > tu na tym truposzu jak widać życie zamarło zupełnie. > > > > Nie naganiam broń P. BOŻE > > Ale tu jesteście skazani na porażki,...
Oj scett,a nie lepiej naganiać na 4mass? W końcu miało być już kilka dni temu 50 groni... A tu lipa :-). Aż z ciekawości w wolnej chwili zajrzę na tego Brasa,czy tam mocno spamujesz :-D.
Dnia 2021-02-08 o godz. 12:37 ~jonas napisał(a): > Jeśli wam Serinus nie pasuje, to inną świetną spółką na której coś się dzieje jest ..... BRAS!!! > > > > tu na tym truposzu jak widać życie zamarło zupełnie. > > > > Nie naganiam broń P. BOŻE > > Ale tu jesteście skazani na porażki,...
Dnia 2021-02-08 o godz. 12:43 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-02-08 o godz. 12:37 ~jonas napisał(a): > > Jeśli wam Serinus nie pasuje, to inną świetną spółką na której coś się dzieje jest ..... BRAS!!! > > > > > > tu na tym truposzu jak widać życie zamarło zupełnie. > > > > > > Nie naganiam broń P. BOŻE > > > Ale tu jesteście skazani na porażki,... > > Schwtttino miał Św. racje > Kaszanka for ever
Dnia 2021-02-08 o godz. 12:47 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-02-08 o godz. 12:43 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2021-02-08 o godz. 12:37 ~jonas napisał(a): > > > Jeśli wam Serinus nie pasuje, to inną świetną spółką na której coś się dzieje jest ..... BRAS!!! > > > > > > > > tu na tym truposzu jak widać życie zamarło zupełnie. > > > > > > > > Nie naganiam broń P. BOŻE > > > > Ale tu jesteście skazani na porażki,... > > > > Schwtttino miał Św. racje > > Kaszanka for ever > > A nie Maestro&Azopt przypadkiem?
Oczywiście , że chodziło mi o Scettino
nie wiem o co chodzi z tym Maestro&Azot , ale widzę ,że ze spadkiem na snw paranoja u ciebie się pogłębia ,... i wcale się nie dziwię ,... jak się od 14 - 15 lat tu waruje i ,... KICHA
Całe szczęście , że nasz dobry rząd zwiększył wydatnie środki na opiekę psychiatryczną
Dnia 2021-02-08 o godz. 13:04 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-02-08 o godz. 12:47 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2021-02-08 o godz. 12:43 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2021-02-08 o godz. 12:37 ~jonas napisał(a): > > > > Jeśli wam Serinus nie pasuje, to inną świetną spółką na której coś się dzieje jest ..... BRAS!!! > > > > > > > > > > tu na tym truposzu jak widać życie zamarło zupełnie. > > > > > > > > > > Nie naganiam broń P. BOŻE > > > > > Ale tu jesteście skazani na porażki,... > > > > > > Schwtttino miał Św. racje > > > Kaszanka for ever > > > > A nie Maestro&Azopt przypadkiem? > > Oczywiście , że chodziło mi o Scettino > > nie wiem o co chodzi z tym Maestro&Azot , ale widzę ,że ze spadkiem na snw paranoja u ciebie się pogłębia ,... i wcale się nie dziwię ,... jak się od 14 - 15 lat tu waruje i ,... KICHA > > Całe szczęście , że nasz dobry rząd zwiększył wydatnie środki na opiekę psychiatryczną >
Też mnie to cieszy,bo może w końcu na oddziale w Wolskim zlikwidują u ciebie rozdwojenie jaźni :-).