Absolutny brak akcji na papierze. Raport będzie publikowany bardzo wcześnie. Obecni najwięksi akcjonariusze nie są zainteresowani kupnem akcji już nawet po 2,5 PLN. Coś czuję że będzie kicha raport i wtedy kupią taniej.
Rozluźniając się nie zajmuj się poważnymi sprawami, które przerastają stan, w który się wprowadziłeś. Innymi słowy, obecnym stanie nie jesteś w stanie ogarnąć tego i bełkoczesz.
To jak od 2016 r. to możesz z wielkim zyskiem sprzedać, a mogłeś z jeszcze większym. Jak jesteś gapą to za frycowe trzeba zapłacić. Do siebie mij pretensje, a nie do Spółki. Co do naganiania, to chyba nie wiesz co oznacza to pojęcie. To, że piszę, że będziesz nagrodzony za cierpliwość nazywasz naganianiem? To na formach siedzą sami naganiacze w takim razie z tobą na czele, tylko, że na spadki. A przez ten rok kurs był po 4 zł trzeba był sprzedać. No ale jak znowu się zgapiło.
O mnie i moje pieniądze bądź spokojny. Ile na EC2 zarobiłem tyle moje.
Po prostu stwierdzam fakty. Od dłuższego czasu nic się zupełnie nie dzieje. Zarząd jest zajęty sobą, a nie mniejszymi akcjonariuszami. Obroty słabe, komunikatów brak. Nowych zainteresowanych spółką również.
Siedzieć cierpliwie można. Na rybach. Tu się chyba zarabia?
A kto ciebie tu trzyma. Czy ja tobie każę być na tej Spółce i zabraniam inwestować w inne? A siedzę i będę siedział jak dojdzie co najmniej do 6 zł. A EC2 jest jedną z 15 spółek, które mam w portfelu. Tak więc nie martw się o mój kapitał ulokowany w akcje. Moja średnia zakupu to 1,05 zł i raczej nie stracę na tej Spółce, a raczej mocno zarobię.
Wyrażam swoje zdanie i niezadowolenie bo mam do tego prawo.
Zupełnie mnie nie obchodzi ile, jakich i po ile kupionych akcji posiadasz. A już na pewno nie będę próbował ci mówić co masz z nimi robić, tak jak ty to ciągle robisz.
No proszę ja kogoś namawiam. To pokaż mi poza ostatnia oceną co do zysku kiedy pomyliłem się. Widzisz takich ja ty było dużo jak kurs szorował w okolicach 0,30 zł I zgadnij kto miał rację. Dla pomocy kilka historycznych linków Zwróć uwagę ile wzrosło od tamtego czasu, to taka zielona cyfra.