CEO będzie dbał teraz o pozytywny przekaz, jest żywotnie zainteresowany wzrostem kursu akcji, wiemy dlaczego;) Włączamy w poniedziałek drugi bieg? 11zł?
Pytanie tylko, czy nasza Sopharma ma "właściwe" igły i strzykawki i czy będzie umiała się "odpowiednio" sprzedać. Patrząc na ruchy CEO jestem dobrej myśli - on wie co się święci. A czy to ruszy w poniedziałek czy piatek już "mi to tito" :)
Nie sądzę żeby przestawienie linii produkcyjnych na igły "cienkie i długie" to był jakiś problem....bo sieć dystrybucji, kadra pracowników, logistyka, surowce...to jest. Orlen potrafił z płynu do spryskiwaczy zrobić płyn do dezynfekcji w 2 tygodnie, to Sopharma strzykawek dedykowanych do szczepionek nie zrobi? Spokojnie...
Przejrzałem firmy farmaceutyczne na GPW pod względem przychodów. SPH to jest top. Jak pójdą do góry marże, a na pewno pójdą przy takim popycie to się będzie działo...
Dnia 2021-02-18 o godz. 08:01 ~Aga napisał(a): > Może się przydać..na BSE zbiera się do fali wznoszącej. > https://www.marketscreener.com/quote/stock/SOPHARMA-AD-6496956/charts/ >
taka cisza , a naganiacze do roboty, nie obcyngalać się .