• Panie i Panowie, zaczyna się... Autor: ~nw [31.0.49.*]
    Liczyłem że luty będzie bardzo spokojnym miesiącem i dopiero w marcu coś się zacznie. Ale zdaje się że się przeliczyłem. Prawdopodobnie będzie niedlugo bujać. Zapnijcie pasy.
  • Re: Panie i Panowie, zaczyna się... Autor: ~DonChichot [87.123.225.*]
    Kiedy ma byc ta decyzja KNF?
  • Re: Panie i Panowie, zaczyna się... Autor: ~nw [83.8.185.*]
    To wie chyba tylko KNF. Gdzieś czytałem że dopiero w drugiej połowie roku, ale muszę to jeszcze zweryfikować...ale ten wątek nie tyczy się przyszłych premier, ale spółdzielni, która dziś już oficjalnie zawitała na naszym forum. A to oznacza że albo mają już wystarczająco akcji i będą naganiać na pump and dump, albo(co jest bardziej prawdopodobne) chcą je nam odebrać i dalej będą pisać o powrocie na 2 zł, co przy obecnej płynności sami mogą zrealizować sprzedając kilka tyś akcji PKCem, odbierając przy tym wszystkie stoplosy. Moja rada - jeżeli wierzycie tak jak ja, że tu będzie co najmniej kilkanaście zł jeszcze w tym roku, to usuńcie stoplosy. A jak macie wolny kapitał to ustawcie koszyki. Jak spadnie, dokupujcie, jeśli macie już wystarczająco to nie panikujcie, skoro jest tu spółdzielnia to chcą coś ugrać.
  • Re: Panie i Panowie, zaczyna się... Autor: ~DonChichot [87.123.225.*]
    Rozumiem, wielkie dzieki za ta odpowiedz :)
[x]
PROACTA -5,70% 1,82 2026-06-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.