Smiej się ,śmiej bo nic innego ci nie zostało, tylko to jest śmiech rozpaczy po wcześniej sprzedanych akcjach,a tutaj jak Ciebie nie było zaczęło się dziać,więc sobie odpuścić i skup się na swojej lubawie.
Dokładnie. Dopiero co PMP był tańszy od Lubawy. Johny został z Lubawą na peronie i śmieje się przez łzy bo mu pociąg odjechał. Do zobaczenia na przystanku 7,50:))
Moim zdaniem Lubawa nigdy nie zdrożeje bo tam wszystkie rentowne kontrakty są w spółkach zależnych i Lubawa SA nigdy z nich złotówki nie zobaczy. Zyski może i są ale u Litwina. JS
Dnia 2021-02-06 o godz. 17:01 ~Maarc napisał(a): > Dokładnie. Dopiero co PMP był tańszy od Lubawy. Johny został z Lubawą na peronie i śmieje się przez łzy bo mu pociąg odjechał. Do zobaczenia na przystanku 7,50:))
pociąg ma jak widzę sporo pasażerów , więc który z nich ufunduje podbitkę na wymieniony poziom ? jednak jeśli osiągnięty będzie chociaż poziom 5zł wysyłam JW Green Label Półgrabii :DDD
zysk jaki ew. wystąpi w tej cenie z tego co jeszcze mam uzasadnia tą hojność :DDD , patrodziad też się załapie jeśli Elkop osiągnie 80 gr :DDDD pozostałe spółki w portfelu to znacznie cięższy sprzęt i nie oczekuję zarobków znacznie pow. 100% ale na niektórych ? kto wie może z czasem np. Alior wróci na 45-60zł ? a PEO na 120-150 zł ?
7,50 pewnie że będzie. Moim zdaniem powrót w ten rejon nastąpi szybciej niż uwalanie kursu przez kilka lat Nie zdziwiłoby mnie jakby 5zł było już na późną wiosnę, a 7,50 na koniec roku. Te akcje są niesłychanie wyzbierane i w większość w mocnych rękach co nie oddadzą na takich poziomach. Dużo dużo wyżej.
Spróbujcie sobie za cyngiel pstryknąć nawet tylko np. 2-3tys. akcji i odebrać tym co próbują blokować. I obserwujcie co się potem od razu dzieje :D:D:D A jak więcej to już im się zassie to razu piana leci i panikują :) bo boją się, że ktoś łyknie wszystko.