Praktycznie nie wiemy ile zarobił na Stormbound. Nie wiem, jak to może być wliczone w cenę. Możliwe, że z wejściem pochwalą się fajnymi wynikami finansowymi.
I na tym merytoryka się skończyła ?
Kluczową sprawą w temacie będzie plan i warunki połączenia. Jak duże będzie rozwodnienie akcji czyli dodruk. Teoretycznie chyba nie mieli jeszcze na żadnej spółce tak małej ilości akcji i tak małego free floatu więc nie ma gdzie szukać schematu.
Przejęcie się przeciągało,więc ci co nie wierzyli w temat teraz mają jasność sytuacji,więc można się spodziewać większego zainteresowania zakupami.
Pewnie pojawią się następne komunikaty o zmianie udziałów. Czy ktoś wie jakie mają jeszcze produkcje na tapecie.
Prędzej jako udziałowiec i prokurent nabył akcje , teraz powinny pojawić się następne komunikaty o zakupie akcji przez następnych udziałowców. A ile będą warte akcje za jakiś czas to jest zależne od konwersji akcji i rozwodnienia, więc na dzisiaj to wróżenie z fusów.
Trzeba kupować a nie trzymać kciuki ale faktycznie pisali że tłusto, grubo a tu nic się nie dzieje- obrotów brak. Kłasyka na bankierce, dużo kryczą mało wiedzą i zero merytoryki.
i co taka cisza ? Gdzie te tłuściochy, pewnie pokażą się za miesiąc jak delikatnie kurs drgnie i będą wtedy pisali „ a nie mówiłem a raczej pisałem „ i będą zgrywać cwaniaka a tu nawet nie ma kto 500 szt kupić.