Bardzo udana sesja dla RDG, blisko 7% wzrost, do tego całkiem spore - jak na RDG- korekcyjne obroty. Tak trzymać Szanowni Akcjonariusze. Dobrego weekendu dla wszystkich.
Dzisiaj widać, że nie ma chętnych do sprzedaży poniżej 3,5 a kolejka zakupowa ustawiła się całkiem spora jak na ten papier. Czas pokaże co będzie, jak patrzę na Brastera czy Serinusa, to zastanawiam się czy ludzie jeszcze mają rozum w głowie ??? No, ale w kasynie każdy chce zostać w tydzień "milionerem".
Też tak podejrzewam , aczkolwiek ja akurat kupowałem z premedytacją w dod. na zupełnie niskich poziomach , więc ubrałem się świadomie w przyszłościowe-modne futerko
Tutaj jest kanalia:) na biomaximie ludzie przestali dawać wiarę w jego dyrdymały to stwierdził że tam same trolle. Tutaj tez niedługo tak będzie pisał. Dla takich typów każdy kto nie wychwala jego nie stworzonych historii to troll.
Gnida o [5.173.251.*] za każdym razem prostacko bredził i przypominał o kasynie ,odpowiedzialności każdego za swoje decyzje itp.... samemu mieszając kursem.... Zapewne znowu gdzieś przeskoczył z tym IP
Jest na forum BMX:) Tym razem twierdzi, że właśnie sprzedał Mabion:) Może napisać mu co nim sądzicie i przede wszystkim jego świetnych poradach inwestorskich:)