Nie obrażaj się, ale to tylko takie twoje chciejstwo. Jesteś zapakowany w akcje i na każde podrygi kursu reagujesz zbyt entuzjastycznie. Przy 5 zł na jesieni zeszłego roku, te wielu tu pisało że zobaczę, jestem malej wiary, psuję atmosferę na wątku krytykując poklepujących się po plecach i liczących przyszłe miliony zarobione na spółce. A teraz, po kilku miesiącach? Jesteśmy kilkadziesiąt % niżej i wstyd powinien przebijać w postach tych wszystkich którzy wtedy widzieli tylko szczyty. Sieć ma tą zaletę, że mało rzeczy w niej ginie - wystarczy zajrzeć do historii. Ale co tam, Ci wszyscy bałwochwalcy zamilkli, bądź w ogóle nie odnoszą się do fiaska stawianych wtedy prognoz.
Ja mimio wszystko podchodze z dystansem do wyniku za IVkw i wyniku za 2020 Kontrakty z R powerem to I kw 2021 .Zima w natarciu Foto nie da sie wykonywać. Nie ma tez informacji o biogazowaniach i ich zakończeniu . ESPI milczy Obstawiam że konkretniejszy ruch bedzie po I KW 2021 poparty lepszym wynikiem i rentownością .Wiatraki i inne cuda pewnie tez wpłyną na położenie i kierunki działań spólki. Ale to tylko mój scenariusz . Było tu kilka podbić na 3,9 na 3,6 i upchnieto na podobnym jak piatkowym wolumenie akcje. Powodzenia wszystkim...
Z raportem za 2020 r. racja. Wg mnie piątkowa podbitka, to zagrywka pod zatwierdzony przez rząd plan OZE do 2030 m.in. farmy wiatrowe. Może zaczęło się wyszukiwanie firm, które w tym się specjalizują i tu padło na MDI ?
Lama4 moim zdaniem może mieć z tymi 20pln sporo racji, pamiętam jak na grodnie pisał że będą 2 dyszki kiedy kurs stał po 3,50 i też mu pisali że głupoty gada a ja się wtedy zapakowałem pod korek.... pozdrawiam!