• Czy to już ten moment? Autor: ~Lama4 [31.0.55.*]
    Chyba powoli zaczyna się szarpanie akcji, jak pójdzie dobre info to w kilka sesji będzie 15-20 zeta
  • Re: Czy to już ten moment? Autor: ~Stiw [84.10.179.*]
    15-20zl?? Nie wiem co bierzesz ale lepiej zmień te leki. Jak dojdzie do 4-5 zł to będzie mega sukces.
  • Re: Czy to już ten moment? Autor: ~cezgol [83.25.71.*]
    Najbliższy opór to 4 zł, to w tej chwili cel nr 1
  • Re: Czy to już ten moment? Autor: ~Lama4 [91.230.156.*]
    Stiw, już niedługo się przekonasz, kto miał rację :-)
  • Re: Czy to już ten moment? Autor: padrino [187.212.142.*]
    temat elektrowni wiatrowych moze byc grany w 2021. Ja wisze sobie i czekam. Nudy.
  • Re: Czy to już ten moment? Autor: ~paaulinka [87.206.114.*]
    Nie obrażaj się, ale to tylko takie twoje chciejstwo. Jesteś zapakowany w akcje i na każde podrygi kursu reagujesz zbyt entuzjastycznie. Przy 5 zł na jesieni zeszłego roku, te wielu tu pisało że zobaczę, jestem malej wiary, psuję atmosferę na wątku krytykując poklepujących się po plecach i liczących przyszłe miliony zarobione na spółce. A teraz, po kilku miesiącach? Jesteśmy kilkadziesiąt % niżej i wstyd powinien przebijać w postach tych wszystkich którzy wtedy widzieli tylko szczyty. Sieć ma tą zaletę, że mało rzeczy w niej ginie - wystarczy zajrzeć do historii. Ale co tam, Ci wszyscy bałwochwalcy zamilkli, bądź w ogóle nie odnoszą się do fiaska stawianych wtedy prognoz.
  • Re: Czy to już ten moment? Autor: ~Lama4 [91.230.156.*]
    Tak paulinka, jestem zapakowany po same uszy, kupowałem po 2,85
  • Re: Czy to już ten moment? Autor: ~Lama4 [37.248.160.*]
    Paulinka, Twój problem polega na tym, że kupowałaś za kwoty trzycyfrowe i teraz masz żal wiesz czego
  • Re: Czy to już ten moment? Autor: ~inwestor [176.115.240.*]
    Na tej spółce każda podbitka służy sprzedaży akcji. Czy oni je nabyli za darmo, czy jak?
  • Re: Czy to już ten moment? Autor: ~Westerchold [88.156.137.*]
    Ja mimio wszystko podchodze z dystansem do wyniku za IVkw i wyniku za 2020 Kontrakty z R powerem to I kw 2021 .Zima w natarciu Foto nie da sie wykonywać. Nie ma tez informacji o biogazowaniach i ich zakończeniu . ESPI milczy Obstawiam że konkretniejszy ruch bedzie po I KW 2021 poparty lepszym wynikiem i rentownością .Wiatraki i inne cuda pewnie tez wpłyną na położenie i kierunki działań spólki. Ale to tylko mój scenariusz . Było tu kilka podbić na 3,9 na 3,6 i upchnieto na podobnym jak piatkowym wolumenie akcje. Powodzenia wszystkim...

• Re: Czy to już ten moment? Autor: ~cezgol [83.25.71.*]
    Z raportem za 2020 r. racja. Wg mnie piątkowa podbitka, to zagrywka pod zatwierdzony przez rząd plan OZE do 2030 m.in. farmy wiatrowe. Może zaczęło się wyszukiwanie firm, które w tym się specjalizują i tu padło na MDI ?
  • Re: Czy to już ten moment? Autor: ~Dinozaur [91.235.239.*]
    Lama4 moim zdaniem może mieć z tymi 20pln sporo racji, pamiętam jak na grodnie pisał że będą 2 dyszki kiedy kurs stał po 3,50 i też mu pisali że głupoty gada a ja się wtedy zapakowałem pod korek....
    pozdrawiam!
[x]
MDIENERGIA 3,04% 0,88 2025-12-12 14:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.